Heb jij de ultieme tip? Wij horen het graag!

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

Stuur ons je ultieme beauty tips

Op de redactie van BeautyJournaal zijn we dol op beauty tips. Sterker nog… mede dankzij het delen van beauty tips, kennis en achtergronden op het gebied van beauty zijn we het grootste online beauty platform in Nederland en België geworden. En daar zijn we stiekem wel een beetje trots op!

Maar natuurlijk valt er voor ons ook nog veel te ontdekken in de wondere wereld die beauty heet. We beseffen ons dat we niet alwetend zijn. Vandaar dat we een nieuwe rubriek hebben bedacht, waarbij we je hulp goed kunnen gebruiken…

Heb jij een beauty tip?

Heb jij de ultieme tip of het best bewaarde geheim voor een mooie huid, een verzorgd bos krullen, meer energie, de perfecte smokey eye… om maar eens iets te noemen. En vraag je je af waarom je deze tip nog nooit voorbij hebt zien komen op BeautyJournaal?

Stuur je tip dan nu op!

Hoe dat werkt?

De leukste, nuttigste of meest originele inzendingen plaatsen we op onze website. Wordt jouw tip gekozen? Dan ontvang je van ons een leuke goody bag. En natuurlijk eeuwige roem op BeautyJournaal.

Lees ook