Een ware eye-opener!

04:01 - 02:24
luistertijd 04:01 - leestijd 02:24

Logo Paula's Choice

Nieuw: Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Een ware eye-opener!

De huid rondom de ogen is relatief dun en gevoelig en vertoont vaak als één van de eerste delen van het gezicht tekenen van het ouder worden. Vaak wordt gezegd dat een speciale oogcrème niet essentieel is, omdat je de huid rondom de ogen ook kunt verzorgen met je dagelijkse moisturizer.

Waarom dan toch wel een oogcrème?

Het researchteam van Paula’s Choice kreeg van haar gebruikers steeds vaker de vraag om een speciale oogcrème te ontwikkelen. Veel vrouwen hadden het gevoel dat de moisturizer voor het gezicht niet voldoende was voor de huid rondom de ogen.

In de zoektocht naar de perfecte oogcrème, is de vraag opnieuw bij het researchteam gelegd. Dit resulteerde in de ontwikkeling van een uitzonderlijke formule met hoogwaardige ingrediënten voor de huid rondom de ogen. Rimpels en fijne lijntjes, een droge huid en andere tekenen van huidveroudering worden hiermee bij de bron aangepakt. Resist Anti-Aging Eye Cream is een rijke oogcrème, waarmee een jeugdige toekomst van de ooghuid wordt verzekerd.

SHOP HIER ONLINE

Paula's Choice Resist Anti-Aging Eye CreamEen opvallend gladdere ooghuid met minder rimpels en fijne lijntjes

De Resist Anti-Aging Eye Cream bevat o.a. de antioxidanten troxerutine en resveratrol. Net als elke andere antioxidant heeft resveratrol een belangrijke beschermende functie voor de huid. In de natuur komt deze stof voor in voeding, zoals noten, fruit, druiven en dus ook in rode wijn. Als je het plaatselijk aanbrengt, beschermt resveratrol tegen schade door de zon, verbetert het de collageensynthese en reduceert celschade. Het is een stabiele, sterke antioxidant die de moeite waard is te zoeken in een huidverzorgingsproduct. Studies hebben bovendien aangetoond dat resveratrol de ontwikkeling van tumoren remt.

Naast resveratrol nog veel meer werkzame stoffen…

De formule bevat tevens de vitaminen A en E in de strijd tegen vrije radicalen, zoethout en berendruifextracten tegen donkere kringen en voor een heldere oogopslag. Kalmerende werkstoffen zoals wilgenbast-extract en allantoïne brengen de ooghuid tot rust. Een mix van peptiden, huididentieke en herstellende ingrediënten waaronder sheabutter en glycerine zorgen voor een langdurige en intensieve hydratatie en maken de huid rondom de ogen soepel en veerkrachtig. Van de toegevoegde ingrediënten in deze nieuwe oogcrème staat bekend dat ze rimpels, zonneschade, een droge huid en andere problemen waar de huid van de oogcontouren last van kan hebben, op een effectieve wijze bestrijden.

SHOP HIER ONLINE

Wat maakt deze oogcrème uniek?

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream is een rijke oogbehandeling die effectief werkt aan het bestrijden van meerdere tekenen van huidveroudering, waaronder een droge huid, zonneschade en een verlies aan stevigheid. De geurloze formule is zowel effectief tegen huidveroudering als kalmerend en is bovendien heel mild.

De huid wordt ermee voorzien van een rijke mix van antioxidanten, peptiden en huididentieke ingrediënten die rimpels en fijne lijntjes genadeloos bestrijden, de huid er jeugdiger uit laten zien en die de veerkracht behouden met een langdurige hydratatie (genoeg om de volgende ochtend nog te ervaren). Om de hoogwaardige ingrediënten optimaal werkzaam te houden, bevindt deze oogcrème zich in een ondoorzichtige, stabiele tube.

SHOP HIER ONLINE

Voor wie is dit nieuwe product bedoeld?

De nieuwe Resist Anti-Aging Eye Cream is geschikt voor iedereen die graag een apart product wil gebruiken om tekenen van een ouder wordende huid rondom de ogen mee te behandelen. De oogcrème is vanwege de uitzonderlijk rijke formule tevens perfect geschikt voor mensen die een zeer droge huid rondom de ogen hebben, of van wie de dagelijkse gezichtscrème niet rijk genoeg is voor gebruik rondom de ogen.

Homepage Paula's Choice Resist Anti-Aging Aye Cream

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook