Stuk voor stuk topproducten voor een mooie huid!

07:20 - 04:24
luistertijd 07:20 - leestijd 04:24

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

FreshWater Valley Bestsellers

Baby Quasar, MeTouch, VisoClean, Neutrogena

De artikelen van FreshWater Valley op BeautyJournaal gaan altijd over een of enkele van onze producten. Maar hoe weet je nu welke producten de absolute toppers zijn? Eva van het FreshWater Team deelt ditmaal met jou de bestsellers.

Geen gewone webwinkel

Eva: Allereerst wil ik even kwijt dat we geen gewone webwinkel zijn. Wij verkopen niet zomaar beautyproducten. Wij specialiseren ons in innovatieve beautyproducten die relatief nieuw zijn en bovendien binnen de categorie ‘apparaten en gadgets’ vallen. Onze belangrijkste voorwaarde om een apparaat of gadget in ons assortiment op te nemen is effectiviteit. Het FreshWater team is dus zelf dagelijks proefkonijn van bijvoorbeeld haargroeimiddelen, lip plumpers, ontharingsapparaten, gezichtsborstels, microdermabrasie apparaten en veel meer. Daarnaast zijn wij verknocht aan alle producten die op dit moment al op www.freshwatervalley.nl staan, dus je kunt je voorstellen hoe overvol ons badkamermeubel is.

Ter introductie van de winkel heb ik een filmpje gemaakt dat je op de homepage kunt bekijken, waarin alle huidige bestsellers kort worden gedemonstreerd. Dit zijn de gadgets en apparaten die wij momenteel veel verkopen en waar onze klanten het meest blij van worden. Minder dan 1% van onze bestellingen komt ooit retour, om welke reden dan ook. Dat zegt wel iets over de kwaliteit en effectiviteit van de producten. In dit artikel selecteren we onze vier topproducten voor je.

Onze bestsellers: MeTouch, Baby Quasar, VisoClean en Neutrogena Dermabrasion System (van links naar rechts)

Meest succesvolle bestsellers

In bovengenoemde video laat ik vier apparaten als eerste zien, omdat deze beautyuitvindingen de beste reviews krijgen van onze klanten (deze reviews staan onder de producten op de productpagina’s). Stuk voor stuk zijn het duurzame apparaten die de concurrentie moeiteloos verslaan, die van kwalitatief hoogwaardig materiaal zijn gemaakt en doen wat ze beloven.

Het gaat om de Baby Quasar lampen tegen acne (blauw licht) en rimpels (rood licht), de nieuwe VisoClean Gezichtsborstel, het MeTouch ontharingsapparaat met IPL en Radio Frequentie,  en tot slot het Neutrogena Microdermabrasie Systeem.

Baby Quasar

Rood licht: krachtig tegen rimpels

De Quasar lampen zijn bestsellers op www.freshwatervalley.nl omdat iedereen die er één aanschaft zo laaiend enthousiast is dat mond-op-mond reclame vanzelf zijn werk doet. Wat is het geval? Vanaf je 25e levensjaar worden collageen en elastine minder aangemaakt, met als resultaat dat je huid er vermoeid en minder stevig uit gaat zien.

In deze video laten we zien waarom de professionele collageenlamp voor thuis een must-have is op anti-aging gebied. Als je één ding aan je huid doet, laat het dan een combinatie van infra rood, amber rood en super rood LED licht zijn. Een huid met voldoende collageen en elastine, en een goede doorbloeding is immers een gezonde, stralende, egale, soepele huid.

De beste collageenlampen worden gemaakt door Baby Quasar. Geen enkele andere collageenlamp op de markt evenaart de kracht van het herstellende rode licht van Quasar. Dat heb ik met eigen ogen gezien in het testlab van Quasar Biotech in Florida, waar de makers van de wonderlampen alle concurrerende modellen hebben liggen. Qua milliwattage haalt de Baby Quasar Plus maar liefst een score van 59, terwijl de beste concurrent (Lighstim) nauwelijks de 23 haalt. Het bewijs kun je hier zien op onze Facebook pagina. Als je dus besluit om 5x per week een collageenlamp te gaan gebruiken, laat het dan een Baby Quasar product zijn (al vanaf €249,-). Een mooie huid is de investering dubbel en dwars waard, toch?

Baby Blue: een gezonde remedie tegen acne

In de volgende video laat ik zien hoe je met de blauwe lamp van Quasar een acne uitbraak oplost en nieuwe onzuiverheden tegengaat. Alle vormen van bacteriële acne worden ermee verminderd en uiteindelijk volledig verwijderd. Er is geen krachtigere blauwe lamp op de markt dan die van Quasar. Het LED licht op een golflengte van 415 nanometer doodt alle bacteriën. Dus of het nu jeugdacne is of volwassenen acne, cystisch of hormonaal, de Baby Blue kan het aan.

Nu met korting!

Bestel nu Baby Quasar exclusief met korting op www.freshwatervalley.nl, voordat de prijzen binnenkort weer omhoog gaan!

VisoClean gezichtsborstel by B.Kettner

Ondanks dat we de VisoClean pas sinds Augustus 2015 in ons assortiment hebben, is dit toch meteen al een bestseller! Het is heel zeldzaam dat een nieuw product meteen zo goed verkoopt. B.Kettner’s VisoClean heeft het kunstje geflikt, en dat is met name te danken aan al die klanten die een VisoClean kochten op basis van de allereerste jubelende reviews. Deze klanten hebben vervolgens massaal hun vrienden, vriendinnen en familieleden ingelicht over de zachtheid en doeltreffendheid van deze fijne gezichtsreiniger. Bekijk hier de video waarin ik na een maand ‘VisoCleanen’ het apparaat demonstreer en mijn ervaringen met je deel.

Eva demonstreert het MeTouch ontharingsapparaat.

MeTouch Unlimited Flash ontharingsapparaat

De MeTouch is het nieuwste en allerbeste elos apparaat voor haarreductie op zowel lichaam als gezicht. Het was voor ons geen verrassing toen onze klanten er zo tevreden mee bleken te zijn. Elos technologie is een combinatie van IPL (Intense Pulsed Light) en radio frequentie. Samen zetten ze het haarzakje op nonactief. Altijd al een onthaarapparaat willen kopen? Of gevallen voor de charmes van de een goedkoper apparaatje dat helemaal niet werkt? Bekijk dan onze video waarin alles aan bod komt dat je moet weten, voordat je een ontharingsapparaat aanschaft. Of ga naar onze winkel en bestel er eentje voor jezelf, en gebruik nog tot en met 31 oktober de tijdelijke kortingscode ‘gladdebenen’ voor maar liefst 50,- korting!

Neutrogena Microdermabrasion System

Last but not least is er een vierde bestseller waar alle klanten tevreden over zijn: het Neutrogena Microdermabrasie Systeem. Met de losse pads is dit product ideaal als je last van acne hebt, want je gooit de pad na het exfoliëren weg, zodat je eventuele bacteriën niet weer opnieuw op de huid aanbrengt.

Ook voor de behandeling van lijntjes, rimpels, een doffe teint en hyperpigmentatie is het microdermabrasie systeem een enorme aanrader. Het is een heel prettige manier van exfoliëren en we weten allemaal dat het weghalen van dode huidcellen enorm bevorderend kan zijn voor ons uiterlijk. Bekijk mijn instructievideos of lees meer over het Neutrogena Microdermabrasie Systeem en andere vormen van exfolieren op www.freshwatervalley.com

Vragen? Of meer weten over deze fijne bestsellers?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook