Corine test de snoepkleurtjes

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Deze zomer is sorbet helemaal hot. Niet alleen als bolletje ijs op je ijshoorntje, maar ook om je nagels mee te lakken. Van zachtroze tot lila, van mintgroen tot wit. En vind je groen of blauw op je vingernagels toch nog een beetje te gewaagd? Geen probleem, want je mag naar hartenlust combineren. Denk aan een subtiele roze kleur op je vingers en een wat zoetere, fellere groen of blauw op je tenen. BeautyJournaal probeerde alvast enkele lakjes voor je uit.

 

NYC In a Minute Quick Dry Nail Polish in Peach Popsicles

Deze nagellak van NYC is zelfs vernoemd naar een perzikijsje, dat belooft wat. De nagellak heeft een handig breed kwastje en droogt binnen 60 seconden (‘in a minute’). Ideaal als je snel nog even je nagels wilt lakken, voordat je de deur uit gaat op weg naar een zonnig terrasje. Voor het mooiste resultaat breng je twee laagjes aan.

Je shopt deze supersnel drogende lak hier.

Essie Nail Lacquer in Blanc

Het nagellakmerk Essie staat bekend om haar zeer uitgebreide kleurenpalet, dus sorbetkleuren mogen uiteraard niet ontbreken. Wij kozen voor een mooie witte kleur, waarmee je zongebruinde huid nog beter tot zijn recht komt. Net als alle andere lakken van Essie, heeft deze lak een zeer breed kwastje. Je nagels lakken is hiermee een fluitje van een cent. Voor het mooiste resultaat breng je wederom twee laagjes aan.

Shop dit witte pareltje hier.

The Body Shop Colour Crush in Mint Cream

Evenals de lak van NYC, heeft deze nagellakkleur van de Body Shop een naam die doet watertanden, met een knipoog naar sorbetijsjes. De lak heeft een nagelvriendelijke, 100% veganistische formule, zoals we van de Body Shop gewend zijn. De textuur is ietwat waterig, maar brengt daardoor wel prettig aan en droogt razendsnel op. Na twee laagjes heb je een mooi hoogglanzend resultaat.

Je shopt deze lak exclusief bij de Body Shop.

 

Collistar Kartell Gel Effect Nail Lacquer in Madamoiselle Pink

 Ook Collistar kiest voor een iets vloeibaarder substantie, zodat de nagellak makkelijker aan te brengen is. Vooral het ‘gel effect’ van deze nagellak is erg fijn; ribbels in je nagels worden met het aanbrengen van het eerste laagje opgevuld en verdwijnen als sneeuw voor de zon. Of als sorbetijs in je hoorntje… Collistar noemt dit het 3D plumbing effect. En ook met het kwastje is iets bijzonders aan de hand. De in totaal 350 (!!) haartjes zijn aan het uiteinde afgerond, waardoor het kwastje een optimale dosis nagellak vasthoudt en de lak goed dekt.

Shop deze lak met gelformule hier.

 

Van links naar rechts: sorbetlakjes van Collistar, Body Shop, Essie en NYC.

Lees ook