Bonny test de veelzijdigheid...

02:50 - 01:42
luistertijd 02:50 - leestijd 01:42

Ik test de kleur Pastel Peach.

Bobbi Brown BB Cold

Make-up met blush in koude kleurstelling.

Blusher, bronzer en highlight

Van de totaal zes tinten in dit fijne doosje zijn er zo op het eerste gezicht vier kleuren geschikt om als bronzer en blusher te gebruiken en twee tinten als highlight. Eens even proberen…

Met mijn pink breng ik de lichtste tint aan op mijn oogleden en in de wenkbrauwhoeken. De binnenooghoeken tip ik aan met de lichtste glanstint. Dit geeft direct een fris effect. Ik doe wat van de perziktint op mijn jukbeenderen en op mijn oogleden. Dit product voelt poederig en crèmerig tegenlijk en smeert supergoed uit; verder hecht het product goed aan mijn huid. Ik ben direct enthousiast en probeer het product in een make-up look met koude en warme kleurstelling uit.

Bobbi Brown BB Warm

Make-up met blush in warme kleurstelling.

Koele en warme kleuren

De kleuren zijn werkelijk prachtig en combineren zowel goed met een koele make-up als een make-up in een warme kleurstelling. Perfect voor alle seizoenen! Het frist je gezicht in no time op.

Ook blenden de poeders uit deze Brightening Brick zeer goed met andere poederachtige producten, zoals shapers of andere tinten oogschaduw en blusher. Je kunt er dus alle kanten mee op. Het product loopt niet in de lijntjes, omdat de poeders crèmig zijn en mooi versmelten met de huid. Deze poeders kun je werkelijk op zo’n beetje alle delen van je gezicht gebruiken. Puur of in combinatie met andere tinten oogschaduw en blusher.

Een klein puntje van aandacht is de hechting / houdbaarheid op de huid. Na een paar uurtjes heb je wel een touch up nodig.

Ook afpoederen kan met dit fijne product

Ik poeder na het aanbrengen van een foundation meestal af met een losse transparante poeder, maar probeer het nu eens met de Brightening Brick.

Bobbi Brown BB Finish

Ook afpoederen kan met Bobbi Brown.

Ditmaal gebruik ik niet mijn handen, maar pak ik een kwast. Met een grote poederkwast draai ik zachtjes rond in het doosje, met als resultaat dat de zes kleuren zich vermengen en er een prachtige lichte tint ontstaat. Ik breng het poeder aan op mijn gezicht en het geeft een zachte subtiele glow. Prachtig!

Dit product bevalt me, I love multitasking make-up! Dus om te highlighten en om subtiele glans- en kleureffecten te creëren. Het is een mooie finisher voor frisse natural looks en touch up make-ups. Ik kan dit onwijs veelzijdige product aan iedereen aanraden!

 

Lees ook