Maak je haar weer heerlijk handelbaar na een dagje strand

04:13 - 02:31
luistertijd 04:13 - leestijd 02:31

After beach haarverzorging: uitgedroogd haar door zon, zee en zwembadwater?

Kom je ook terug van een dagje strand met woest, onhandelbaar haar? Messy beach hair is helemaal hip, maar een nachtmerrie om weer te herstellen. Daar heb je goede producten voor nodig. Laura zocht de lekkerste en beste summer hair producten van dit seizoen bij elkaar.

L’Oréal Paris, L’ANZA, Collistar en Oribe weten wel raad met beschadigd zomer haar. Met hun speciale zomerproducten als ‘after sun care’ kunnen je lokken wel tegen een stootje.

Heropbouwende lijn van L’Oréal Paris Elvive Total Repair 5

De super herstellende lijn van L’Oréal Paris is nou echt precies wat je nodig hebt als je in de zomer snel last hebt van droog en broos haar. Elvive Total Repair 5 is samengesteld op basis van het cicamide complex: een biomimetische technologie van twee moleculen 18-MEA en Céramide die de kwalen van beschadigd haar opsporen en herstellen.

18-MEA is aangepast om beschadigd haar te lokaliseren. Céramide kan op zijn beurt diep in de haarvezels dringen om daar te microschade optimaal te kunnen herstellen. Daarnaast legt het een beschermde laag over de haar. Kortom: Total Repair 5 zegt vaarwel tegen haarbreuk, gespleten punten en aanvallen op je lokken.

Beste shopdeal!  

Keratine krachtpatser van L’ANZA

De Cleansing cream uit de, met een Beauty Astir gekroonde (2013), Keratin Healing-lijn van L‘ANZA is een toppertje voor tijdens de zomer. Als je even snel fris haar wil zonder intensief te reinigen. Bijvoorbeeld na het sporten of vóór een feestje.

Deze 2-in-1 shampoo en conditioner geeft een milde reiniging, dus je haren zullen niet eerder vetter worden. De botanische, natuurlijke ingrediënten nemen onzuiverheden en onwelriekende geurtjes uit het haar weg. De actieve proteïne en keratine herstellen vervolgensje haar terwijl de crèmetextuur je haar klitvrij en soepel maakt. Het product maakt gebruik van het Phyto IV Complex, een fijne mix van Abessijnse gladiool olie, koffie zaad olie, açai olie en babassu palmpitolie.

Beste shopdeal!  

 

De 5 oliën van Collistar Sublime oil

Vijf oliën in één product: wat een verwennerij is die nieuwe productlijn van Collistar. Deze vijf oliën zorgen in totaal voor vijf resultaten: glans, voeding, bescherming, herstel en anti-pluis. De Sublime oil heet deze lijn en bestaat uit een shampoo, masker en drops die voor alle haartypes geschikt is.

Het vijftal oliën komen van de zonnebloem, acai, arganpit, passievrucht en moringa. Vooral de kracht van de zonnebloem staat centraal: de olie verzorgt het haaroppervlakte en laat een beschermlaagje achter. Dus ideaal tegen droog en beschadigd haar door de zon. Dankzij de rijke, krachtige oliën wordt het haar gevoed, krijgt het volume en glanst het als nooit tevoren. Te koop v.a. eind augustus.

Beste shopdeal!  

Glamorous beach golven van Oribe

“Perfect voor eilandhoppers en champagne poppers. Geeft tastbare golven met een zonovergoten glans, zonder de zoute stijfheid”, zo omschrijft Oribe dit product. We like! De Après Beach spray droogt het haar niet uit en maakt het niet hard en breekbaar, zoals sommige beach sprays wel doen. Deze geeft een golvende, sexy textuur aan het haar en voegt ook vocht en glans toe. Als kers op de taart repareert de spray ook lokken.

Hoe de beach waves ontstaan? Het complex vergroot de haarschacht en creëert een golvende textuur. Het zogeheten Signature Complex van Oribe bestaat uit watermeloen, lychee and edelweiss bloemextracten. Dit complex beschermt het haar tegen veroudering, oxidatieve stress, afbraak van natuurlijke keratine en kleurvervaging.  Moisturizers, plantenextracten en oliën maken je haren zijdezacht en antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen. Tarwe proteïnen hydrateren de hoofdhuid en zorgen voor een mooi glans. Multifunctioneel spraytje, dus!

Beste shopdeal!

TIP: heb jij op het strand erg last van een woeste, klittende haardos? Vlecht zo’n mooie vissengraat als hieronder…

Lees ook