Waan jezelf een bronskleurige godin!

01:36 - 00:58
luistertijd 01:36 - leestijd 00:58

Waan jezelf een bronskleurige godin door je nagellak te matchen met je bronze huid. Bijvoorbeeld de geweldige bronze nagellak van Giorgio Armani (foto rechtsonder).

Shop de lakjes!

Giorgio Armani Nail Lacquer in 214 Brown

Eigenlijk behoort deze nagellak tot een herfstcollectie, maar voor een sunkissed look is het zo perfect. Match je bruine huid met deze lacquer voor een ultrabronze effect. De nagellak varieert van zijde naar velvet, matte en satijn: het effect verandert in het licht.

Shop Giorgio Armani Nail Lacquer in 214 Brown hier online.

OPI in Pineapples Have Peelings Too!

Onverschrikbaar goud, je moet er van houden. Deze nagellak met gekleurde glitterpailletten komt uit de zomercollectie die geïnspireerd is op Hawaii. Eyecatching is-ie zeker!

Shop OPI in Pineapples Have Peelings Too! hier online. 

Chanel Le Vernis in 697 Terrana

Chanel speelde ook in op deze trend. Naast een paarse, azuurblauwe en rode tint bracht het modehuis een metallic bruine uit in de Collection Méditerranée. Geheel geïnspireerd door de sunkissed bodies die de Franse Rivièra bevolken.

 

Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer in Nude Pearl

Voel je niks voor bronze óf nude? Dan is dit fijne lakje van Estée Lauder uit de nieuwe Bronze Goddess collectie voor jou. De kleur tussen bronze en nude in, maar is zeker niet gewoontjes. Daar zorgt de prachtige shimmer voor. Het resultaat zijn elegante, glanzende nagels.

Shop Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer in Nude Pearl hier online.

Lees ook