Beautyvideo's Geteste producten Make-up Monique schrijft Teint

Video: shapen met MAC Pro Longwear waterproof foundation

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

MAC senior make-upartist Elke Willemen geeft shape-les aan Monique

MAC pro longwear waterproof foundation in de hoofdrol

Onlangs vroeg ik MAC’s senior make-upartist Elke Willemen of ze mijn gezicht wilde shapen. Ze koos daarvoor de nieuwe waterproof foundations uit de serie Pro Longwear, en dit is het resultaat. Make-upschool! 😉

Deze genoemde producten kun je hier shoppen:

  • MAC pro Longwear waterproof foundation: klik hier
  • MAC blush in de kleur harmony: klik hier
  • MAC Mineralize skinfinish highlighter poeder in de kleur Lightscapade: klik hier

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

  • ik vind het resultaat prachtig maar zou daar ’s morgens echt geen tijd voor hebben, danwel maken. Moet je veel oefenen en een keer voor een speciale gelegenheid bewaren. Ik heb ook geen drie verschillende foundations en poeders in mijn collectie. wel een shape set van Sleek en dat vind ik al moeilijk genoeg. Het is wat je zegt: make up school!!!! Heel mooi gedaan!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.