Continue regulering van de talgproductie. Geen glim en geen verstopte poriën. Ideale make-upbasis.

03:11 - 01:54
luistertijd 03:11 - leestijd 01:54

Huid die blootgesteld wordt aan krachtige zonnestralen heeft een goede zonbescherming nodig. Maar wist je dit al. Nieuw is de aandacht voor speciale huidcondities, en om daar speciale zonproducten voor te maken.

Speciaal voor de gevoelige acne-huid

Eucerin heeft een unieke dry touch zonbescherming ontwikkeld voor de gevoelige acne huid: Eucerin Sun Oil Control SPF 50+. Dit product houdt de talgproductie onder controle in de zon. Je huid zal veel minder glimmen, en verstopte poriën worden tot het minimale teruggebracht.

De zon helpt even, maar maakt het al snel erger….

Op korte termijn kan de zon helpen puistjes te verminderen. UV-licht kan de bacteriën doden, de ontstekingen remmen en door bruining van de huid worden onzuiverheden beter gecamoufleerd. Helaas maakt de huid ook meer talg aan waardoor acne weer terugkeert, vaak zelfs heftiger dan daarvoor.

Antizonnebrand vaak te vet

Gewone zonbeschermingsproducten zijn vaak te vet voor de acnehuid en laten de huid juist extra glimmen. Ze stimuleren de talgproductie op de huid en kunnen de poriën zelfs verstoppen.

Beschermen tegen acne-littekens

Zonbescherming is wel erg belangrijk, ook voor een acne-huid. Kleine littekentjes die zijn overgebleven na acne kunnen onder invloed van uv-licht donkerder kleuren, waardoor ze zichtbaarder worden. En dat wil je liever niet.

Ook goed beschermt bij anti-acne medicijnen

Sun Oil Control van Eucerin biedt de juiste bescherming voor jouw acne-huidje. Ook wanneer je speciale medicijnen tegen acne gebruikt en/of wanneer je huid erg gevoelig is voor zonlicht. Sun Oil Control helpt te voorkomen dat je huid nog gevoeliger wordt.

Eucerin speelt hierbij in op de trend om niet alleen te kijken naar welk zon-huidtype je hebt, maar ook wat jouw huidconditie is.

 Unieke drievoudige werking

Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ biedt bescherming op drie niveaus. De UVA filters beschermen tegen huidveroudering en de UVB-filters tegen verbranden. Het antioxidant Licochalcone A is eraan toegevoegd om de huidcellen in de diepere lagen te beschermen.

De stof Glycyrrhetinezuur helpt het natuurlijk DNA-herstellend vermogen van de huid te herstellen. En, least but not least: Eucerin Sun Oil Control heeft een Dry Touch textuur voor een direct matterend effect en bevat L-Carnitine met een talg regulerende werking.

Voor onder je make-up! Niet vet en niet plakkerig

Het product wordt direct opgenomen, is niet vettig en plakt niet waardoor het gemakkelijk onder make-up kan worden gedragen voor een prettige bescherming. Ook is het vrij van parfum en parabenen.

Klinisch getest

De huidtolerantie van de nieuwe Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ is bij de acnegevoelige huid aangetoond in klinische studies. De huid is aanzienlijk minder vet, talg wordt beter gereguleerd en vertoont minder verstopte poriën, zelfs in hete klimaten en vochtige omstandigheden.

Via deze link kun je de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek vinden.

Winnen!

Ben jij benieuwd naar de Eucerin Sun Oil Control SPF 50+? Maak kennis met het product door mee te doen aan de winactie! Ga HIER naar de actiepagina.

Lees ook