Dé ideale multi-tasker voor zomerse dagen

03:48 - 02:16
luistertijd 03:48 - leestijd 02:16

Alpha H MPST Claims

Alpha-H Multi Perfecting Skin Tint: Het ideale huwelijk tussen cosmeceutical skincare en make-up concealer

De Multi Perfecting Skin Tint werd eerder dit jaar wereldwijd gelanceerd en is het resultaat van de unieke samenwerking tussen ALPHA-H en de meest toonaangevende make-up artist van Italië: Mario de Luigi.

Multi-tasker voor zomerse dagen

De uitkomst is een innovatief 4-in-1 product dat helemaal past in de ‘fast beauty’ trend van nu, want de Multi Perfecting Skin Tint maakt het gebruik van een aparte anti-age dagcrème, SPF, foundation én concealer overbodig. Daarmee is het niet alleen een handige multi-tasker, maar ook perfect voor bijvoorbeeld de aankomende zomerse dagen, waarop niemand zit te wachten op verschillende laagjes verzorging, zonbescherming en make-up.

Perfect, Hydrate, ProtectIngrediënten als vitamine E, Matrixyl-6 en hyaluronzuur zorgen ervoor dat de huid overdag wordt voorzien van voldoende vocht, voeding, verzorging en anti-age werkstoffen, zodat de functie als volwaardige dagcrème gewaarborgd is. Bovendien zorgt het lipopeptide Matrixyl-6 voor een 3D ‘plumping’ effect doordat het optisch gezien (de diepte van) fijne lijntjes vervaagt.

Rozemarijn extract absorbeert overtollig talg en geeft de afvoer van afvalstoffen en de celvernieuwing een boost, terwijl zonnebloemolie rijk is aan antioxidanten en de huid helpt voeden en verzachten.

En… zonbescherming!

De zonbeschermende werking gaat uit van o.a. titanium dioxide; een natuurlijk zonnefilter dat beschermt tegen zowel UVA- als UVB-straling. Daarnaast fungeert ook phyto-melanine (gewonnen uit de vrucht van de dadelpalm) als een natuurlijk zonnefilter doordat het de UV-absorberende en antioxidant eigenschappen van het huideigen melanine nabootst. Phyto-melanine maakt huidcellen bovendien ook weerbaarder tegen roodheid en andere externe schadelijke factoren.

Innovatieve camouflage techniek voor een prachtige teint

Dankzij Mario de Luigi zijn de meest recente inzichten op het gebied van camouflage technieken in de formule verwerkt. Minerale pigmenten en witte diamantpoeder zorgen voor onmiddellijke opvulling en vervaging van fijne lijntjes, grove poriën en andere oneffenheden, houden een glimmende T-zone in bedwang en zorgen voor een egale en natuurlijke teint; want de crème kleurt prachtig naar de eigen huidskleur toe.

Deze perfectionerende, getinte, zonbeschermende en hydraterende anti-age dagcrème heeft een zijdezachte structuur die soepel uitsmeert, niet vet aanvoelt en snel en volledig intrekt zonder wit waasje of vettig laagje achter te laten.

Alpha H MPST Collage Web

Handige tube met extraatjes…

En heel handig: met de concealer (verstopt in de deksel van de tube) kun je gedurende de dag onzuiverheden, rode plekjes of verkleurde plekjes bijwerken en camoufleren. Bovendien zit er een handig compact spiegeltje in de deksel, waarmee deze crème ook ideaal is voor als je je make-up gedurende de dag even “on-the-go” wilt bijwerken. Voor maximale dekking breng je eerst de concealer aan als basis, en daar overheen de Multi Perfecting Skin Tint. Het product kan bovendien ook worden aangebracht op het ooglid ter egalisatie; want het is tevens een perfecte basis voor oog make-up.

Bescherm, herstel en perfectioneer je huid

De teint en textuur van de huid oogt niet alleen egaler, stralender en verfijnder; uiteindelijk wórdt de huid dat ook dankzij de slimme cocktail van hydraterende, voedende, anti-aging, vrije radicalen bestrijdende, beschermende, herstellende en perfectionerende ingrediënten.

Multi Perfecting Skin Tint kost € 44,95 (30 ml) en is verkrijgbaar in twee tinten: light/medium en medium/dark.

 

Alpha-H

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook