Perfectioneer je sunkissed teint met deze tinten

02:33 - 01:31
luistertijd 02:33 - leestijd 01:31

Lente 2015

Vaarwel zwarte smokey eye! Als het de beautybizz ligt zijn goud en koper vanaf nu de kleuren du jour voor deze zwoele oogmake-up. Een rijk glanzende metallic finish is hierbij de sleutel. Zet eerst met een crème oogschaduw een basis over het bewegend ooglid en dep daar op de oogbolling het metallic koper overheen. Blend de oogschaduw naar buiten voor een soft smokey effect.

TIP

Kun je maar moeilijk afscheid nemen van je zwarte oogschaduw? Geen stress. Een zwart-koper combi is ook erg van nu.

Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow in Golden Peach

Eerst alleen een limited edition, maar vanaf nu vast in het assortiment van Bobbi Brown verkrijgbaar. Deze super lichtgewicht oogschaduw geeft ogen een instant lift vanwege de combinatie van shimmer deeltjes en fijne glitters. Metallic zoals metallic bedoeld is! De textuur is een crème-poeder hybirde die lang houdt en niet aan de wandel gaat.

Best deal! SHOP Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow hier online

Max Factor Excess Shimmer Eyeshadow in Copper No.20

De opvolger van de crème oogschaduw is de gelmousse-variant. Deze prachtige goudkoper kleur van Max Factor is nog makkelijker aan te brengen en blijft nog beter zitten dan zijn creamy soortgenoten, en dat zonder primer. En hij voelt het ook nog een beetje verkoelend. Extra fijn is dat je de oogschaduw goed kunt opbouwen in meerdere laagjes, waardoor je een meer liquid metallic effect kunt creëren.

Best deal! SHOP Max Factor Excess Shimmer hier online

Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer in No.10

Maak een echte bronze goddess look door je koper metallic oogmake-up te combineren met een zomers gebronsde teint. Deze zonnige fluïde does the trick! De super vloeibare en transparante foundation hult je huid in een glanzend waasje van goud. Mix hem met je foundation voor een algehele golden glow of gebruik plaatselijk als highlighter.

Best Deal! SHOP Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer hier online

Art Deco Sunshine Lip Gloss in Glossy Sunrise

De Sun-collectie van Art Deco ademt zomer. Niet alleen bronzers, maar ook lipglosses geven dat sexy sunkissed gevoel. Deze nieuwe nude long-wear lipgloss geeft glans en een hele subtiele gouden shimmer. De toegevoegde collageen en hyaluronzuur zorgen ook nog eens dat je lippen heerlijk vol en gehydrateerd aanvoelen.

Best deal! SHOP Art Deco Sunshine Lip Gloss hier online

Lees ook