Armani is jarig en trakteert met geheime kennis…

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Giorgio Armani Make-up viert zijn 15e verjaardag

Al bij de lancering in het jaar 2000 zette de make-up van Giorgio Armani de wereld van de cosmetica op zijn kop. We kenden Armani tot op dat moment voornamelijk als couturier, maar met zijn nieuwe producten toonde hij aan dat hij ook zeker verstand had van cosmetica. Vooral de foundations Soyeux Lunineux (Luminous Silk Foundation) en Fluide Embellisseur (Fluid Sheer) waren vanaf de eerste dag een succes. Het eerste product heeft een extreem fijne formule die doet denken aan zijde. Zijn transparante finish, onberispelijke resultaat en kleurenpalet dat nauw aansluit op de huidskleur maakten het tot een lievelingsproduct van vele make-up artists.

Het tweede product, de Fluide Embellisseur, was direct al even succesvol. Als een subtiele parelmoeren voile van organza geeft hij de huid de unieke, pure, heldere en stralende teint die we kennen als de ‘Armani glow’.

De inmiddels wereldberoemde ‘Armani Glow’

Armani’s toverformule

Beheerste schoonheid. Dat is de toverformule van de make-up van Armani. Alles zit in het resultaat: eenvoudig, maar geraffineerd. Armani licht toe: “Schoonheid komt voor mij in de eerste plaats van binnen; daarom zijn mijn creaties niet gemaakt om je te vermommen of om je persoonlijkheid te maskeren, maar juist om haar te laten spreken.” Dus geen zware formules of dikke lagen make-up bij Armani, maar precies genoeg om je eigen schoonheid te benadrukken.

15 Beautytips voor 2015

Giorgio Armani viert het 15-jarige jubileum van zijn make-up met 15 video tutorials, waarin hij zijn beauty expertise bundelt en met iedereen deelt. Wij delen op onze beurt graag de eerste twee tutorials met jou. De resterende 13 tutorials zullen in de loop van 2015 verschijnen.

https://www.youtube.com/watch?v=eqCi7rFJs7E

https://www.youtube.com/watch?v=-XEFlrwhwL8

Wil jij ook die schitterende Armani Glow? Je shopt de make-up hier.

Lees ook