In een half uurtje en met een smile on my face perfectly groomed

02:58 - 01:47
luistertijd 02:58 - leestijd 01:47

foto(3)Echt hoor, er zijn van die dagen dat je je volstrekt in een rollercoaster bevindt. Het is beredruk, je moet alle zeilen bij zetten, meer dan de helft gaat zoals je het wilt en minder dan de helft gaat volstrekt niet zoals je het wilt. Maar dan is het kwart voor vijf des avonds en spring je op de fiets voor een afspraak met Sjoerd Vis.

The Private Beautician. Je hebt geen idee waar je terecht zal komen, ergens op de Keizersgracht 471 in het Amsterdamse, bij een man die je wordt aanbevolen door een PMU-specialist. Voor je wenkbrauwen.

Wenkbrauwen…lekker achter mijn bril

Oh god die wenkbrauwen van La Lindeboom. Weet je dat je er tegenwoordig de schaar in zet? Gewoon boem pats, niets keurig met een strijkstokje of hoe je zo’n kwast ook maar noemt, een borsteltje. Nee, mijn haren zijn nu ik de op de 50 zit tegenwoordig gewoon een centimeter lang. 1 cm!! En grijs he, sommigen, en hard. Nu ja, ik bespaar je het. Ik bespaar het mezelf ook trouwens, vandaar die schaar. Wat poeder eroverheen of mijn Mac potloodje in de kleur Fling. Bril op and off I go. Niemand die het ziet dat er stoppels tussen zitten, dat er onder de wenkbrauw ook nog struikgewas groeit. Ja, ook dat vergeet ik altijd weg te halen.

Perfect slachtoffer

Je snapt het al: ik ben de perfecte kandidaat voor een brauwspecialist. Ik was onlangs al eens bij sjoerd vis the private beauticianElise Bregard geweest in Amsterdam. Superfijn, en met oog voor je natuurlijke look en je wensen. En nu besloot ik dat ik naar Sjoerd moest.

The brow by Sjoerd

Sjoerd, a drag queen make-up specialist, een schoonheidsspecialist die ruim zeven jaar bij Rob Peetoom in de Bijenkorf werkt en daar de brows van Halina Reijn deed. Sjoerd die verliefd is op Maria Galland producten en elke fashionista van Amsterdam zijn brows wil aanmeten (er komen er ook al heel wat bij hem!) en elke man zijn meer dan perfecte guy-liner bij PMU. God, wat doet hij dat prachtig: neem zijn eigen oog als voorbeeld.

Sjoerd, die je een lekker glas wijn aanbiedt, in de stoel midden in de kapsalon plant. Alles glijdt van je af, laat het maar aan Sjoerd over. Wat een relaxte vent, en goed in zijn vak. Love that.

Bekijk mijn unplugged filmpje, opgenomen met mijn smartphone, over mijn eyebrow do met Sjoerd;-)

En bekijk hier nog even de fantastische guy-liner langs de wimperrand boven bij Sjoerd zelf. Dit is toch perfect? Ook voor vrouwen natuurlijk. Het geeft net je wimpers wat meer volheid.

de guy liner van sjoerd

 

TIP! En lees hier nog mijn artikel over mijn ontmoeting met de Queen of Brows uit Amerika: Anastasia!

Lees ook