Voor iedereen die droomt van een dikkere en vollere haardos?

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Nieuw! Nioxin 3D styling lijn

Nioxin timmert als professioneel kappersmerk voor de salon hard aan de weg in Nederland. Ze hebben zeer uitgebreide verzorgingslijnen voor dunner wordend haar en nu is daar en styling lijn bij gekomen. Ook weer voor de specifieke doelgroep: mensen met dunner wordend haar.

Dunner wordend haar is vaak moeilijker te stylen en de meeste stylingsproducten verzwaren het haar ook nog eens. Hierdoor ziet het haar er al snel slap en futloos uit. Deze nieuwe lijn van Nioxin helpt om een volumineus kapsel te creëren, zonder het te verzwaren, aldus de belofte.

De lijn

De aanpak is gericht op drie aspecten van dunner worden haar: Derma (hoofdhuid), Dichtheid (hoeveelheid) en Diameter (omtrek). Het proces van dunner wordend haar begint namelijk bij de hoofdhuid. Een ongezonde hoofdhuidomgeving is niet goed voor de haargroei. Het gevolg is minder haren en vervolgens fijnere, dunnere haren.

Alle producten zijn dermatologisch getest en zijn speciaal samengesteld ter bevordering van een optimale hoofdhuidconditie. Het haar is makkelijker te stylen en het beschermt tegen haarverlies door haarbreuk, aldus de claims.

De lijn bestaat uit: Thickening Spray, Thickening Gel, Bodifying Foam, NioSpray in een regular en hold versie, Definition Crème, Therm Active Protector en Rejuvenating Elixer. Je kunt de producten los van elkaar gebruiken, maar je kunt ze ook combineren. Als je niet kiezen…

Het model is gestyled met de Nioxin lijn

Voor de stylinglijn zijn twee technologieën gebruikt: Pro-Thick en LightPlex

De Pro-Thick technologie is een complex van verdikkende polymeren die iedere haar inpakken en vergroten. De polymeren creëren verbindingen tussen de haren, waardoor er ruimte ontstaat. Het polymeercomplex geeft elke haar een dikker uiterlijk en de gecreëerde ruimte maakt het makkelijke om een dichte, dikke stijl te krijgen.

De LightPlex technologie versterkt het haar aan zowel de binnen- als buitenkant met polymeren en verzorgende ingrediënten. De conditionerende ingrediënten dringen tot in de haarcortex, houden vocht langer vast en beschermen het haar tegen beschadiging door invloeden van buitenaf. De lichtgewicht polymeren omhullen het haar. Het resultaat is een gebalanceerde stijl die niet stijf is.

 

Je shopt deze producten hier eenvoudig online.

Lees ook