Waan je in Florida met deze zonnige producten

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Dit voorjaar neemt het retro chique make-upmerk T.LeClerc ons mee terug naar het Florida uit de jaren vijftig van de vorige eeuw, met de nieuwe limited edition Flamingo Collectie. Deze collectie bestaat uit producten in zonnige, vintage kleuren. We zetten ze in dit artikel voor je op een rijtje.

Cream Blusher

Deze blusher geeft de jukbeenderen structuur en lift met een gezonde gloed. De blusher zit in een handige en compacte reisverpakking en kan met de vingertoppen op de jukbeenderen worden aangebracht, zodat je je blush kwast gerust thuis kunt laten. Het product heeft een zijdezachte textuur en een subtiele matte finish. Verkrijgbaar in de kleuren Pêche en Mango.

Unique Lipstick

Een comfortabele en voedende, niet-plakkende lipstick. Het ‘unieke’ aan deze lipstick is dat de pigmenten reageren op de zuurgraad en vochtigheid van je lippen, waardoor de kleur voor iedereen net iets anders is. De lipstick heeft een zomerse karamel-vanille geur. Verkrijgbaar in één unieke kleur: neon-pink… we wanen ons nu al in Florida!

Trio Eyeshadow Palette

Met dit trio van matte en stralende kleuren oogschaduw creëer je in een handomdraai verschillende looks, van naturel tot meer geraffineerd. Verkrijgbaar in Harmonie Froide (koude kleuren) en Harmonie Chaud (warme kleuren).

 

Precision Eyeliner

Drie frisse, heldere blauwe kleuren, geïnspireerd door de lagunes van de ‘East Coast’ in Florida. Door de extra fijne liner teken je eenvoudig een mooie, precieze lijn die snel droogt en niet doorloopt. Verkrijgbaar in de kleuren Florida, Miami en Marina (van links naar rechts op de afbeelding).


2-in-1 Base

Als basecoat beschermt dit 2-in-1 product je nagels met een transparante en isolerende film. Als topcoat geeft het glans en bescherming. Een fijn product waarmee je nog langer plezier hebt van je in retro kleuren gelakte nagels (…of elke andere kleur).

 

Eclat Lumière

Een verhelderende nagellak, die de gelige kleur op het roze gedeelte van je nagels neutraliseert en zo je nagels hun natuurlijke kleur teruggeeft. Hierdoor ziet het roze gedeelte er gezonder uit en het witte gedeelte nog witter. Handig om een natuurlijk French manicure effect te creëren!

Op de website van Care Cosmetics vind je een handige store locator om te ontdekken waar de Flamingo Collectie bij jou in de buurt wordt verkocht. En hier kun je de make-up van het merk ook online kopen.

Lees ook