Monique is in de zevende hemel met deze stylingspray

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Sebastian Professional Stylebird 9: micro mousse spray

De nieuwe collectie van Sebastian Professional, The Eclipse Art Collection, is geïnspireerd op de zonsverduistering. En dat levert werkelijk waar prachtige beelden op. Onze mond viel al open van het promo filmpje en de fotoshoot, de producten nog buiten beschouwing gelaten. Want ook die zijn heerlijk. Eén product viel ons in het bijzonder op: Stylebird 9.

Wat het is?

Een alcoholvrije micro mousse met negen verzorgende- en stylingeigenschappen. De spray werkt als een hybride primer. Met deze spray op zak kan je werkelijk waar elke haarstijl creëren.

De claims

 

Hoe gebruik je het?

Je kunt de spray op verschillende manieren aanbrengen. 1: Spray het direct op het haar om op gerichte plekken versteviging aan te brengen. 2: Spray de mousse in je handpalm en verdeel het product vervolgens over je haar.

Voor extra volume in het haar: spray de mousse in je handpalm, breng het product aan op nat haar en föhn je haar droog.

Wat vindt Monique ervan?

Natuurlijk hebben we het ook uitgetest. Monique ging thuis aan de slag en wat is ze blij hiermee! Ze heeft van nature heel fijn haar, het wordt snel slap en vet, ook na gebruik van stylingproducten. Deze micro spray geeft haar fijne haar genoeg volume, maakt het niet statisch, geeft het voldoende hold en maakt het haar niet zo snel vettig. Het is haar favoriet van dit moment!

Shop deze topstyler hier online.

 

Bekijk hier het promo filmpje nog even van deze te gekke lijn.

https://www.youtube.com/watch?v=DJZFUwKvrL8

 

Lees ook