RapidLash wimperserum voor mooie, lange, natuurlijke wimpers.

04:51 - 02:54
luistertijd 04:51 - leestijd 02:54

Natuurlijk en Comfortabel alternatief voor wimperextensions

Heb je weleens wimperextensions geprobeerd? Ik heb het mezelf maar liefst drie keer aangedaan in het afgelopen jaar. Waarom? Zelfkastijding misschien? Nee hoor, ik had een betere reden: ik ben wat lui van aard en wilde tijdens mijn zomervakantie ’s ochtends opstaan met prachtige wimpers, zonder mascara op te hoeven doen. En ik wilde ’s avonds naar bed gaan met een simpele beautyroutine waar het afpoetsen van oogmake-up geen onderdeel van uitmaakte. En ja, ik kreeg wat ik wilde: de ochtenden waren geweldig wanneer ik moeiteloos met butterfly eyes de dag begon en menig avondje zei ik stilletjes in bed mijn gratitude prayers voor mijn schoonheidsspecialiste.

Nadelen aan extensions

Maar er waren ook nadelen. Grote nadelen. Het is duur. Je betaalt al gauw €80 voor het opzetten en daarna elke paar weken €35 om het bij te werken. Het is tijdrovend. Je ligt anderhalf uur in de stoel. Het is daarnaast vrij onprettig wanneer de lijm nog niet droog is en in je oog ‘dampt’ met een tranendal als gevolg. En dan is er het probleem van het gebrek aan comfort, wanneer je je hoofd na een lange dag werken eindelijk op je kussen neerlegt. Die akelige wimpertjes prikken in je ooglid als je net als ik een zijslaper bent. Al met al niet ideaal, dus ik ben weer terug bij mijn oude vertrouwde RapidLash wimperserum. En daar wilde ik het graag met je over hebben.

Wat is RapidLash?

Het werkzame bestanddeel van RapidLash is ontdekt toen een medicijn tegen een oogkwaal bij mensen de wimpergroei bleek te stimuleren. Nu wordt het over heel de wereld verkocht als beautyproduct en klanten schrijven jubelende reviews. Het RapidLash wimperserum laat je wimpers veel langer doorgroeien. Het effect is gelijk aan dat van het bekende Revitalash, maar RapidLash is net wat beter betaalbaar.

De Voordelen van RapidLash

– Irriteert niet;
– Geeft binnen 4-6 weken gegarandeerd resultaat. Je huidige wimpers moeten eerst worden afgeschud voordat je het effect van de met RapidLash bewerkte wimpers kunt zien, en een wimpercyclus duurt minstens een maand, vandaar de ietwat lange wachttijd;
– Het resultaat is het wachten waard: je krijgt veel langere wimpers die voller en donkerder zijn dan ooit;
– Geeft een False Lash Effect – veel comfortabeler dan wimperextensions;
– Vervangt dure wimperverlenging behandelingen bij de schoonheidsspecialiste;
– Bespaart tijd want mascara is niet meer dagelijks nodig;
– Beschermt de huid rondom de ogen want mascara wegboenen hoeft ’s avonds niet meer.

Je brengt de RapidLash aan langs de wimperrand. Je kunt ervoor kiezen alleen de bovenste wimpers te behandelen, of zowel onder- als bovenwimpers, afhankelijk van je voorkeur. Wanneer je het wimperserum elke avond aanbrengt voordat je gaat slapen, op schone ogen zonder make-up, zie je onvoorstelbaar resultaat in 4-6 weken. Gebruik RapidLash in de derde maand 2-3 x per week om het bij te houden. Zo kun je er langer dan 60 dagen mee doen, tot wel 4 maanden.

Vergelijk met wimperproducten van andere merken

Ik heb Idol Lash, Revitalash en Neulash voor je uitgeprobeerd, en kwam uiteindelijk bij RapidLash terecht omdat ik sneller resultaat zag, omdat het resultaat meer opvalt en omdat het serum vriendelijk is voor de ogen: geen prikkend gevoel of andere bijwerkingen. Ik ben verknocht aan dit merk en gebruik het al jaren. Mijn lieve moeder en haar vriendinnen gebruiken RapidLash ook, eveneens naar volle tevredenheid. En dat zegt wel iets, want deze dames vormen ons meest kritische panel!

RapidLash is tevens een mooie oplossing voor haaruitval, bijvoorbeeld als gevolg van een chemokuur. Wereldwijd gebruiken dames met geen of erg korte wimpers RapidLash, en ook bij hen zijn de resultaten verbluffend mooi.

Meer informatie over RapidLash

RapidLash is in Nederland hier verkrijgbaar, net als andere beauty innovaties uit de VS, zoals die voor permanent ontharen (iluminageTouch), microneedling (Scientia Derma Roller), microdermabrasie (Neutrogena Microdermabrasion System), rimpelbehandeling met collageen lamp (Quasar Pure Rayz) en acnebehandeling met blauw licht (Quasar Clear Rayz).

Helemaal overtuigd? Bestel je eigen RapidLash hier. Hij is normaal gesproken €49,95, maar nu krijg je bij ons:

Vragen? Email mij gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook