Niveau van de inzendingen van de Nederlandse kappers hoger dan ooit!

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

Vandaag zijn de genomineerden bekend gemaakt voor de Coiffure Award 2015, de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse kappers en haarstylisten. Na beoordeling van zo’n 2000 foto’s selecteerde een professionele vakjury de 92 genomineerden. Deze kapperstalenten dingen mee naar de felbegeerde trofeeën, die op zondag 10 mei aanstaande uitgereikt worden tijdens een spectaculaire gala-avond. Slechts een van hen wordt bekroond met de ultieme prijs voor Nederlandse kappers: de Hairdresser of the Year Award.

Niveau van de inzendingen hoger dan ooit

Een onafhankelijke Nederlandse vakjury, bestaande uit een 12-tal toonaangevende haar- en beautyspecialisten, een fotograaf, make-up artist en modellenspecialist, maakte een eerste selectie uit alle inzendingen. Britse topkappers, verantwoordelijk voor de tweede juryronde, waren onder de indruk van het niveau, de vernieuwing en de creativiteit. De laatste jurygroep werd gevormd door een selectie redacteuren, journalisten en beauty experts van de meest toonaangevende mode- en kappersvakbladen. Zij selecteerden de genomineerden.

Je kunt de nominaties hier bekijken.

De Coiffure Award is een gezamenlijk initiatief van Coiffure Magazine en Schwarzkopf. Laura van de Graaf, Event Manager Schwarzkopf Professional: “We zijn bijzonder trots op alle genomineerden voor de 24ste editie van Coiffure Award. Het niveau van de inzendingen is hoger dan ooit”.

Stem mee

Dit jaar wordt ook de Consumer Award uitgereikt. Uit 24 geselecteerde inzendingen bepaalt het p ubliek de winnaar. Klik hier om te stemmen. Wanneer je je stem uitbrengt, maak je kans op 2 VIP-kaarten voor het Coiffure Award-gala en een goody bag vol haarverzorgingsproducten.

Leuk detail: vorig jaar werd Mark van Westerop Hairdresser of the Year, de hoofdprijs binnen deze award. Wij hebben hem al vele maanden in ons expertteam, hoe leuk is dat! Kijk maar naar alle artikelen die wij al met hem maakten.

Lees ook