Je lichaam gaat tijdens én na de behandeling zelf aan de slag om vetopslag te verminderen

05:11 - 03:06
luistertijd 05:11 - leestijd 03:06

Ultrasone Liposuctie is een nieuwe, niet-chirurgische methode voor het verwijderen van ontsierende vetophopingen met geluidsgolven (oftewel ultrasone pulsen). Omdat er geen operaties en verdoving bij komen kijken, is de behandeling van lastig weg te krijgen vet nu voor het eerst veel minder ingrijpend. En daardoor binnen handbereik voor iedereen. Geen ziekenhuizen, dokters, ongemakkelijke gesprekken en dure behandelingen meer!

Je lichaam gaat zelf aan de slag om vetcellen op te lossen

Met Ultrasone Liposuctie zien mensen over de gehele wereld onmiddellijk resultaat, en de resultaten blijven zich ophopen gedurende 7 dagen na een behandeling, terwijl het vet wegsmelt. In tegenstelling tot de traditionele chirurgische ingrepen zijn er bij ultrasone pulsen geen incisies. In plaats daarvan gaat je lichaam tijdens en na de behandeling zelf aan de slag om vetcellen op te lossen. Je plast ze dus daadwerkelijk uit!

De Ultra Slim Pro

Deze ultrasone techniek, ook wel ‘cavitation technology’ genoemd, is het antwoord op die dwarse vetophopingen. Sommige vrouwen dragen in de zomer geen korte mouwen meer omdat ze niet happy zijn met hun armen. Mannen storen zich aan hun ‘borsten’. Kwabben die er tot nu toe altijd aan bleven zitten ondanks je sportieve activiteiten en dieet. Love handles? Niet blij met je achterwerk? Of heb je last van een buikje dat maar niet weggaat? Flubberdijen of zadeltassen misschien? Je kunt ze natuurlijk accepteren. Maar als dat voor jou geen optie is, lees dan verder. Wat tot nu toe nog onmogelijk was zonder tussenkomst van een arts, dient zich nu aan in de vorm van de ‘Ultra Slim Pro’ van Homedics.

Is dat niet gevaarlijk dan?

Goede vraag! Ultrasone pulsen breken alleen vetcellen af, geen cellen van ander weefsel, zoals spierweefsel en orgaanweefsel. Deze goede cellen blijven allemaal 100% intact, anders zouden wij het apparaat niet aanraden. Bovendien worden geluidsgolven inmiddels al decennia lang gebruikt in de medische toepassing, met verbluffende resultaten en zonder bijwerkingen. Technisch gezien worden geluidsgolven gemeten in de eenheid ‘hertz’ en ‘megahertz’ (1000 hertz). Tussen de 40 KHz en 5 MHz heb je de juiste geluidsgolven te pakken voor het verwijderen van vetcellen met ultrasound.

Resultaten van de Ultra Slim Pro

Vetcellen verdwijnen volledig en voor altijd

Wist je dat vetcellen, eenmaal aangemaakt, nooit verdwijnen met dieet en sporten alleen? Slanke mensen die eerst zwaarder waren, hebben die vetcellen nog steeds, alleen zijn de cellen ‘leeg’. En het is vaak een constante strijd om die cellen niet weer ‘op te vullen’. Met de Ultra Slim Pro verdwijnen de vetcellen volledig en voor altijd.

Natuurlijk is sporten en gezond eten een must voor iedereen, om de resultaten zo goed mogelijk vast te houden. Maar de Ultra Slim Pro kan zeker een duw in de goede richting geven, vooral als je merkt dat bestaande vetophopingen de motivatie om af te slanken steeds in de weg staan.

Het Praktische Gebruik van de Ultra Slim Pro

– De Ultra Slim Pro is handig en veilig in het gebruik;
– Doorgaans kan men meteen na de sessies zijn gewone bezigheden hervatten;
– Aangename behandeling tijdens en na de sessies;
– Meetbaar en blijvend effect na 2 weken behandeling;
– Vetophopingen nemen af;
– Het uiterlijk van de huid (sinaasappelhuid) verbetert;
– Mogelijkheid tot gericht behandelen van de zones die het meest aangetast zijn door vetophopingen.

Meer informatie over de Ultra Slim Pro

De Ultra Slim Pro is hier online in Nederland te koop, net als andere thuisspa apparaten uit de VS, zoals die voor permanent ontharen (iluminageTouch), microneedling (Scientia Derma Roller), collageenstimulering door rood licht (Qausar Pure Rayz) en acnebehandeling met blauw licht (Quasar Clear Rayz) en microdermabrasie (Neutrogena Microdermabrasion System).

12 sessies kosten in de salon al gauw €1080 (€90 per sessie). En vaak zijn 12 sessies niet genoeg. Met de Ultra Slim Pro kun je dezelfde of betere resultaten bereiken. Bespaar duizenden euro’s door van een bezoek aan een chirurg of schoonheidsspecialist af te zien. Bestel je eigen apparaat met Ultrasone Pulsen hier voor €1190.

Vragen? E-mail gerust naar info@freshwatervalley.com. Tot zien in onze webwinkel, hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook