Welke schoonheidsspecialisten zijn in 2015 in de felbegeerde prijzen gevallen?

01:53 - 01:08
luistertijd 01:53 - leestijd 01:08

Op maandagavond 2 maart zijn de winnaars van de felbegeerde Beauty Awards 2015 bekend gemaakt. De prijsuitreiking vond plaats in Studio 21 in Hilversum. Anouk Smulders presenteerde deze feestelijke avond samen met enkele andere bekende Nederlanders. Er waren maar liefst zeshonderd gasten uit de beautybranche aanwezig. De avond werd gevuld met show en entertainment, maar iedereen kwam natuurlijk vooral voor het uitreiking van dat beeldje… In totaal werden er vijf Awards uitgereikt, een Newcomer’s prijs en een Publieksprijs. Welke schoonheidsspecialisten en salons in Nederland mochten een Award in ontvangst nemen? Lees snel mee.

De winnaar schoonheidsspecialiste regio Noord is Simone van der Weerd (Skin and Body Care). Voor Midden-Nederland werd het Sandra Andeweg (Salovinthe skin- & lifestyle coaching). Voor regio Zuid is de winnaar Karin Manders (Intense Skin and Body Improvement). En de newcomer of the year werd Maite Diesel (Zenn in the city).

Van links naar rechts: Karin Manders, Sandra Andeweg en Simone van der Weerd. Beste newcomer Maite Diesel Van links naar rechts: Cestmoi Huidverzorging & Wellness en MJ Amsterdam

De prijs in de categorie Beauty Salon t/m 3 medewerkers ging naar Cestmoi Huidverzorging & Wellness in Breda. In de categorie Beauty Salon met meer dan 3 medewerkers viel MJ Amsterdam in de prijzen.

En we zijn er nog niet. Ook het publiek mocht zoals ieder jaar weer mee stemmen. De publieksprijs ging dit jaar naar Ellis Langenhuizen (Schoonheidssalon Ellis).

Winnaar publieksprijs Ellis Langenhuizen

BeautyJournaal feliciteert alle winnaars van de Beauty Awards! Wij weten aan welke schoonheidsinstituten we aankomend jaar een bezoekje moeten brengen;-)

Beeld: Jarno Verhoef

Lees ook