En hoe de journalist zijn eigen publieke identiteit ontleent aan haar….

00:51 - 00:30
luistertijd 00:51 - leestijd 00:30

Omstreden oprechte docu over Yolanthe Cabau

Mogelijk wordt deze redelijk hilarische maar ook heel oprechte mini docu over het imago van Yolanthe Sneijder-Cabau verboden.

De straat interviews in deze docu vind ik een zwaktebod, naar mijn idee vooral om de openbaring van de beweegredenen van deze journalist weer te maskeren, en hem de sterkere rol toe te bedelen. Maar als ik puur naar zijn eigen rol kijk, vind ik dat hij heel eerlijk met zijn billen is blootgegaan. De gesprekken met de deskundigen vind ik daarom erg interessant.

In dit filmpje wordt duidelijk hoe iemand het prive-leven gebruikt om een imago neer te zetten en maar ook hoe de docu-maker zijn publieke identiteit ontleent aan deze dame, die het op deze manier doet…..

Bekijk het hier, of meteen hieronder.

Lees ook