En kijk wat een mooie looks je ermee kunt maken

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

Wat houden we van de lente. We kunnen hier op de redactie haast niet wachten. En niet alleen omdat het zonnetje dan wat vaker schijnt, ook omdat mooie beautymerken dan hun prachtige lente collecties weer in de schappen hebben liggen. We verzamelden de mooiste make-up palettes voor de lente en vertellen je meteen waar je ze online kunt kopen.

Opvallend detail: veel lila en paars, gecombineerd met metallics! Groen en zeeblauw geven de accentjes.

Dior Kingdom of Colors 001 Colors Palette

Dit prachtige palette is een alles-in-één make-up palet. Het doosje bevat een matte primer, een highlighter, een blush, drie prachtige tinten oogschaduw: zilver, paars en turquoise, een intens zwarte eyeliner, een gloss voor de lippen en een poeder roze lipstick.

De nieuwe lente collectie van Dior bevat veel prachtige kleuren, heerlijk zomers. Dit mooie palette is echt het paradepaardje van de collectie. Het ziet er dan ook waanzinnig uit, vinden wij.

Je koopt dit mooie palette hier.

Estée Lauder 10 Envious Orchid Pure Color Envy

Dit mooie oogschaduw palette bestaat uit vijf kleuren. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je eenvoudig verschillende looks kunt creëren. Het 5-Color Palette werd door Estée Lauder ontwikkeld vanuit het uitgangspunt vrouwen met slechts één oogschaduw palette de dagelijkse make-up snel en eenvoudig kunnen transformeren in een avond make-up. De textuur is fijn en de kleur intens en mooi gepigmenteerd.

Je koopt dit Estee Lauder palet hier online.

5 Couleurs Kingdom of Colors 856 House of Pinks

Er is nog een palette in de Dior lente collectie die niet mag ontbreken in dit artikel. Het prachtige oogschaduw palette 5 Couleurs House of Pinks. Het palette bestaat uit vijf frisse roze tinten die op elkaar zijn afgestemd. Er zitten matte en glanzende oogschaduws in. Zo kun je eindeloos variëren.

Je koopt dit palette hier.

Lancôme My French Palette

De lente collectie van Lancôme staat in het teken van de Francoises. Dit prachtige palette is onderdeel van de collectie en wij werden meteen verliefd. Het palette bevat zes roze, bruin en bronstinten. Drie matte en drie glanzende. Daarnaast zitten er in een geheim vakje nog drie felle tinten, waaronder twee eyeliners. Op het spiegeltje wordt aangegeven hoe je een day- en night look kunt creëren met het palette. Handig! Er zit een mooi kwastje bij voor het aanbrengen van oogschaduw en liner.

Hier koop je de mooie producten van Lancôme.

Lees ook