Om de gele of rode gloed uit je haar te halen

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

anja 2014Al een groot aantal jaren gebruik ik “zilvershampoo”. Een koele haarkleur staat mij het best. Sinds ik mijn haar laat verven moet ik mijn haarkleur goed bijhouden. Een koele haarverf wordt door zon- en daglicht snel warm van kleur.

Om mijn haarkleur zo mooi mogelijk te houden ben ik ooit de “blonde” shampoo van SunGlitz, Farouk, gaan gebruiken. Bekend van BioSilk en Chi. Deze shampoos zijn speciaal ontwikkeld voor geverfd haar of haar met hightlights en doet tevens de haarkleur versterken.

Ik gebruik hoofdzakelijk de Ash Blonde uitvoering die geschikt is voor koele blond- en bruintinten. Zodra ik bemerk dat mijn haar een ietwat rood/oranje tint gaat krijgen was ik met deze shampoo. Ik gebruik ook de Beige Blonde shampoo die geschikt is voor koele blondtinten en die geeltinten in je haar neutraliseert. Wanneer ik mijn haar te geel opgelicht vind, kies ik voor deze uitvoering.

Als ik kies voor één van deze zilvershampoo’s, meng ik deze met mijn andere shampoo omdat ik wel vind, dat SunGlitz mijn haar erg uitdroogt ondanks dat er zijde in de shampoo zit.

ash-blonde-glitz-shampoo-color-silver

De Ash Blonde uitvoering is mijn favoriet. Ik heb kortgeleden een nieuwe fles gekocht en wat mij overduidelijk opvalt is, dat de shampoo qua kleur en sommige  ingrediënten, veranderd is. Ook de verpakking is verandert. De “oude” uitvoering ziet er bordeaux-kleurig uit terwijl de nieuwe uitvoering petrolkleurig is. De nieuwe fles is nog niet in gebruik dus ik kan hier nog niets over mededelen. Let op! Bij de online winkel waar je dit product kunt kopen, wordt de oude verpakking nog afgebeeld. Dit is dus wel de goede variant, maar tegenwoordig zien de flessen er zoals hierboven afgebeeld uit.

 

Lees ook