Dit trucje is super simpel!

02:23 - 01:25
luistertijd 02:23 - leestijd 01:25

De perfecte cupidoboog

Hier heb jij vast nog nooit aan gedacht… Een X tekenen op je bovenlip. Iedereen heeft andere lippen. De één heeft dunne lippen, de ander volle lippen, de één een tuitmondje en weer een ander heeft een brede mond. Ieder op zijn eigen unieke manier prachtig. Door deze verschillen is de beste manier om je lipgloss of lipstick aan te brengen voor iedereen anders. Als je jouw cupidoboog wilt accentueren, waardoor je mooi gevormde lippen krijgt, is er een handig trucje! En het is super simpel, dus kijk mee.

Benodigdheden:

Aan de slag

  1. Begin op de rechter punt van je cupidoboog. Teken een diagonale lijn naar beneden met het lippotlood.
  2. Doe hetzelfde vanaf de linker punt van je cupidoboog. Nu staat er een kleine X op je lippen.
  3. Breng het potlood weer naar de rechter punt van je cupidoboog en teken een lijn langs je lippen richting je mondhoek.
  4. Doe hetzelfde aan de linkerkant.
  5. Begin vervolgens in de buitenste hoek van je onderlip en trek een lijn van de ene hoek naar de andere. Volg hierbij de vorming van je lip, zodat je je onderlip als het ware omlijnt.
  6. Je ziet nu precies de ideale vorm van je lippen, nu is het nog een kwestie van inkleuren.
  7. Kleur nu je bovenlip met jouw favoriete lipgloss of –stick.
  8. Doe hetzelfde bij je onderlip.

Bron

Wil je zelf aan de slag? Shop the look!

Shiseido Lacquer Rouge

Deze lipgloss heeft een intense kleur en veel pigment. Volgens de makers blijft de lipgloss lang zitten. De lipgloss voelt zacht aan op de lippen. Dit is kleur RD314 Deep Coral.

Shop deze lipgloss hier met korting.

Dior Contour

Deze lipliner van Dior is zacht van structuur, waardoor je hem makkelijk kunt aanbrengen. Je kunt het potlood daardoor gebruiken om de lippen te omlijnen, maar ook om de lippen in te kleuren als basis voor een langhoudend resultaat. De lipliner komt met een handig kwastje om het lijntje te vervagen en de lipstick aan te brengen. Ook een puntenslijper is inbegrepen. Dit is kleur 463 Bois de Rose.

Je shopt dit potlood hier.

Lees ook