Eenvoudige, maar slimme knotten, en snelle antipluis trucs

01:38 - 00:59
luistertijd 01:38 - leestijd 00:59

Kom je altijd tijd te kort in de ochtend of ben je gewoon geen ochtendmens? Nu het ’s ochtends vroeg vaak nog donker is,  wordt het steeds lastiger uit je bed te komen… We hebben vijf snelle haartips voor je, en sommige tips werken zelfs op ongewassen haar het beste… Ideaal!

1 Losse vlecht

Deze losse vlecht blijft zelfs nog beter zitten in ongewassen, vettig haar. Hoera voor de luilakken! Finish met flink wat hairspray.

2 Tandenborstel truc

Heb jij pluishaar dat snel gaat ‘sprieten’? Spray op een tandenborstel haarspray en gebruik de tandenborstel vervolgens om pluis en eigenwijs springend haar tegen te gaan. Werkt veel efficiënter dan gewoon wat rondsprayen.

3 The perfect bun

Ben jij een fan van de haarknot? Je ziet dit kapsel veelvuldig in het straatbeeld. Lekker makkelijk, maar toch classy. Tip: gebruik gedraaide haarspeldjes in plaats van schuifspeldjes om je knot de hele dag in toom te houden. Je koopt ze o.a. bij balletwinkels, maar ook hier.

 

4 Classy werklook a la minute

Dit kapsel kan voor een chic diner, feest, zakenetentje of gewoon als je in een klassieke bui bent. Het ziet er ingewikkeld uit, maar het is eigenlijk heel makkelijk. Kijk en leer…

5 Originele paardenstaart

Wil je wel eens iets anders dan een doorsnee paardenstaart, maar niet te veel gedoe? Dit kapsel ziet er nét iets origineler uit, maar is net zo simpel.

Verdeel je paardenstaart in twee. Maak een knoop met de twee helften. Zet vast met een schuifspeltje.

Lees ook