Met slechts twee producten een verjongde gehydrateerde huid zonder rimpels

02:48 - 01:41
luistertijd 02:48 - leestijd 01:41

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wanneer het lichaam gaat verouderen verliest de huid haar elasticiteit en gelaatsspieren verzwakken, hierdoor kan de losse huid zich ophopen met vocht onder de ogen, vormen zich plooien boven de oogleden, ontstaan fijne lijntjes rondom de ogen en verliezen de haren volume en elasticiteit.

SwissCare heeft een oogconcept waarbij met drie producten voldaan wordt aan de dagelijkse behoefte van de ooghuid en haren met als extra een sterke anti-aging werking.

Het oogconcept van SwissCare bestaat uit drie producten Eyelift, Eyenightcream en XL Eyelash. In dit artikel wordt de focus gericht op de Eyelift en Eyenightcream. Alle informatie over de XL Eyelash is

SwissCare Eyelift 2Eyelift

EYELIFT bevat een unieke formulering van geavanceerde tetrapeptiden met een bewezen werkzaamheid tegen rimpels, fijne lijntjes en de vermindering van donkere kringen en vochtophopingen onder de ogen. Deze geavanceerde liftende gel ontspant de gelaatsspieren, wat de vorming van expressie lijntjes en rimpels vermindert en voorkomt.

EYELIFT hydrateert diepgaand en voedt de natuurlijke vochtbarrière van de huid, zodat vochtverlies wordt voorkomen, de gladheid verbetert en de huid wordt beschermt tegen vrije radicalen. Door het activeren van de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, wordt het bindweefsel van de huid verstevigt en huidveroudering tegengegaan.

Gebruik

Breng de gel bij voorkeur in de ochtend aan, op de schone, droge huid rond de ogen.

SC_EyeNightCream_Doosje_Flesje_web 2Eyenightcream

EYENIGHTCREAM is een intensieve verjongende nachtcrème die de huid ‘s nachts herstelt en repareert om zo zijn natuurlijke balans terug te krijgen en voortijdige veroudering te voorkomen.

EYENIGHTCREAM bevat een volledig complex aan vitamine A, E, antioxidanten, peptiden en natuurlijke extracten voor een totale verjonging van de huid rond de ogen. De crème versterkt de aanmaak van collageen en heeft een exfoliërende werking voor regeneratie van de huid, verbeterde elasticiteit en minder zichtbare fijne lijntjes en donkere kringen.

EYENIGHTCREAM verbetert de vochtbalans, microcirculatie en reguleert de stevigheid van de huid. De huid voelt glad aan en de ogen gaan weer stralen.

Gebruik

Breng de crème bij voorkeur in de avond aan voor het slapen. Masseer licht in op de tere huid onder, boven en rond de ogen.

Het oogconcept van SwissCare is nu te koop in de winkel. Je shopt het bij Douglas.

Ga hier naar de algemene website van SwissCare

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook