Make-up Nagels Trends najaar-winter 2014/15

Nagellak swatch: Zo zacht als kasjmier

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Mooie nude tinten van o.a. Chanel en Essie

Eén van de nagellak trends is de nude-look. Prachtige beige tinten. Wij gaven deze trend een twist en maakten een swatch met zachte cashmere kleuren. Deze fijne tinten deden ons meteen denken aan Doutzen Kroes en haar cashmere truien. We testen een viertal lakjes!

collage 4

  • S159625_XLARGE[1]Chanel Le Vernis 625 Secret

Claim: Deze lak van Chanel heeft een diepe kleur en mooie glans. De lak droogt snel en blijft lang zitten. De formule van Chanel Le Vernis is ontwikkeld op basis van harssoorten. De bioceramiden in de lak zorgen voor een stevig effect. Solventen zorgen voor de beschermende glanslaag. Op de dop zitten ribbels, voor een betere grip.  De lak is dermatologisch getest.

Plus: De lak droogt lekker snel op. Ik ben nooit zo’n ster in nagels lakken, omdat ik niet zo lang stil kan zitten. Omdat deze lak snel droog is heb je hier geen last van. De ribbels op de dop zijn handig bij het opendraaien van het flesje.

Min: De lak dekt pas na drie laagjes echt goed. Dit komt waarschijnlijk ook door de lichte kleur van de lak. De ribbels op de dop zijn handig, maar verder vind ik de dop iets aan de kleine kant. Dit ligt niet zo heel lekker in de hand.

Je koopt deze lak van Chanel hier met korting.

Met namen

  • Vernis Sothys Paris 300 Beige Doux

Claim: Deze lak heeft een mooie intense glans. Het kwastje is plat en rond waardoor je de lak makkelijk kunt aanbrengen op de nagel. Toluene-free, formol-free.

Plus: Deze lak heeft een fijn kwastje. Met het platte brede kwastje breng je de lak snel aan en is je hele nagel zo gelakt.

Min: Om deze lak goed dekkend te krijgen, moet je echt 3 laagjes aanbrengen. Anders zie je de nagel er nog door schemeren.

Je vindt hier verkoopadressen.visuel_maquillage_vernis_beige_doux klein

  • lbh70g-i[1]Essie 79 Sand Tropez

Deze mooie beige nagellak van Essie is geïnspireerd op de allure en luxe van de Franse Rivièra. Essie wil met haar lakjes salon kwaliteit naar de winkels brengen. De lak dekt uitstekend en droogt snel op.

Plus: Deze lak dekt erg goed. Na één keer lakken zie je al bijna geen nagel meer door de lak schemeren. Ik heb twee laagjes gelakt, zodat de kleur lekker intens is. De lakjes van Essie hebben een fijne platte kwast waarmee je de lak goed aan kunt brengen.

Min: De lak blijft nog enige tijd zacht, ook al voelt ‘ie droog aan. Je moet dus voorzichtig doen en niet al te snel dingen gaan ondernemen met je handen.

Je shopt deze lak hier.

met namen 2

  • Take_it_Outside_1024x1024[1]Essie 333 Take It Outside

Dit is een mooie taupe kleur lak die wat grijs oogt. Net als de vorige lak van Essie claimen de makers dat deze lak snel droogt en makkelijk is aan te brengen dankzij het brede kwastje.

Plus: Ook deze lak van Essie kan je heel fijn aanbrengen met het platte kwastje. Hij dekt super! Dit komt wellicht ook omdat deze kleur lak want donkerder is.

Min: Ook deze lak blijft nog even zacht, dus kan verpest worden als je je nagel ergens tegenaan stoot o.i.d. Droogt wel snel, maar even voorzichtig doen dus.

Je koopt deze nagellak van Essie hier.

lakjes samen

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

1 reactie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.