Lippen Make-up Trends najaar-winter 2014/15

Monique test paarse lipsticks – Najaar 2014

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Mooie lipsticks van Sisley en Chanel. Bekijk hier de swatches van Monique.

Monique test paarse lipsticks

Deze mooie donkere kleur is ideaal voor de herfst. Een tikje gewaagd, maar oh zo mooi. Een paarse Berry kleur moet in je toilettas zitten deze winter. Combineer met een rustige make-up look. Monique testte een aantal mooie lipsticks in deze kleur.

lipsticks paars

Shop the look!
lipstick sisley
1. Sisley Phyto – Lip Shine
Sisley noemt deze zachte lipstick een mengeling van een gloss en een lipstick. Het heeft een intensere kleur dan een gloss, maar meer glans dan een doorsnee lipstick. Hij voelt droog aan bij het aanbrengen, maar veranderd in een romige finish. De kleur is dekkend maar toch nog licht  transparant, en glanst. Dit is kleur 18 Sheer Berry. We vinden het vooral een donkere fuchsia.

Je shopt deze lipstick hier.

 

lipstick chanel
2. Chanel Rouge Coco Shine
Deze lipstick voelt aan als een balsem en is daardoor makkelijk aan te brengen. De lipstick legt een natuurlijke, vochtige glans over de lippen, aldus Chanel en dat klopt ook wel. Je lippen voelen heerlijk zacht. Deze lipstick oogt bijna zwart, maar hij is redelijk redelijk transparant. Het mooist vind ik hem als je meerdere laagjes aanbrengt, qua dekking. Het pigment geeft wel een diepe bessenpaarse kleur aan je lippen. Dit is kleur 96 Aura.

Shop de lipstick van Chanel hier.

 

Living Legend

3. M.A.C. The Matte Lipstick

Ook heel mooi, deze nieuwe lipstick van M.A.C. Dit is een matte lipstick in de kleur Living Legend. Deze kleur is prachtig intens plum. Je shopt deze lipstick hier.

 

 

 

Wat vind jij van deze lipstick kleur? Hier shop je nog meer mooie berry paarse lipsticks.

0. New Cosmetica 500x500

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

3 reacties

  • De Chanel voelt bij het aanbrengen al boterzacht aan. Geeft een prachtige glans aan de lippen en maakt ze zacht. De lipstick is inderdaad minder heftig van kleur dan dat deze er in de huls uit ziet. Meerdere laagjes maakt de kleur intensiever. Geeft nagenoeg niet af aan je glas. Laat geen sporen na als de lipstick zo gied als verdwenen is. Geen vette dingetjes in je mondhoeken. Kortom? Een topper!

  • De Sisley is écht heel fijn! Inderdaad bij het opbrengen voelt deze lipstick ietwat drogig aan maar al snel voel je een fluweelzachte structuur. Het voelt alsof je je lippen gescrubbed hebt. Prachtige kleur. 1 Keer opbrengen voor een dag make-up en twee keer opbrengen voor een intensievere kleur, prachtig voor een avond make-up! Geeft ietwat af aan je glas maar de lipstick blijft keurig op de lippen zitten en loopt niet uit. Geen vette rulletjes in je mondhoeken. Top!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.