Mooie lipsticks van Sisley en Chanel. Bekijk hier de swatches van Monique.

01:46 - 01:03
luistertijd 01:46 - leestijd 01:03

Monique test paarse lipsticks

Deze mooie donkere kleur is ideaal voor de herfst. Een tikje gewaagd, maar oh zo mooi. Een paarse Berry kleur moet in je toilettas zitten deze winter. Combineer met een rustige make-up look. Monique testte een aantal mooie lipsticks in deze kleur.

Shop the look!

1. Sisley Phyto – Lip Shine
Sisley noemt deze zachte lipstick een mengeling van een gloss en een lipstick. Het heeft een intensere kleur dan een gloss, maar meer glans dan een doorsnee lipstick. Hij voelt droog aan bij het aanbrengen, maar veranderd in een romige finish. De kleur is dekkend maar toch nog licht  transparant, en glanst. Dit is kleur 18 Sheer Berry. We vinden het vooral een donkere fuchsia.

Je shopt deze lipstick hier.

 


2. Chanel Rouge Coco Shine
Deze lipstick voelt aan als een balsem en is daardoor makkelijk aan te brengen. De lipstick legt een natuurlijke, vochtige glans over de lippen, aldus Chanel en dat klopt ook wel. Je lippen voelen heerlijk zacht. Deze lipstick oogt bijna zwart, maar hij is redelijk redelijk transparant. Het mooist vind ik hem als je meerdere laagjes aanbrengt, qua dekking. Het pigment geeft wel een diepe bessenpaarse kleur aan je lippen. Dit is kleur 96 Aura.

Shop de lipstick van Chanel hier.

 

3. M.A.C. The Matte Lipstick

Ook heel mooi, deze nieuwe lipstick van M.A.C. Dit is een matte lipstick in de kleur Living Legend. Deze kleur is prachtig intens plum. Je shopt deze lipstick hier.

 

 

 

Wat vind jij van deze lipstick kleur? Hier shop je nog meer mooie berry paarse lipsticks.

Lees ook