Hou die glow op je huid vast. Deze selftanner komt in twee tinten.

01:36 - 00:58
luistertijd 01:36 - leestijd 00:58

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

De zomer is al weer voorbij en daarmee verdwijnt vaak snel die mooie bruine zomerse teint. Met de SwissCare Self Tanner producten, kun je nog heerlijk lang nazomeren en van je teint genieten.

SwissCare Self Tanner

De Self Tanner crème heeft een formulering die is gebaseerd op de nieuwste bruiningstechnologie en is ontworpen om niet alleen een prachtige en natuurlijk uitziende bruine teint te krijgen en te behouden maar ook om de huid te voeden, hydrateren en te beschermen.

Er zijn twee varianten: één voor de lichte en één voor de donkere huid.

Naamloos-1kopieDe innovatieve formule bevat vijf klinisch bewezen technologieën, die het mogelijk maken om het maximale zelfbruiningseffect te bereiken. De Self Tanner crème is een veilige en effectieve manier om een prachtige teint te krijgen zonder gebruik te maken van de zonnebank of de zon. In combinatie met een sterke anti-aging werking zorgt het voor een schitterende, vitale bruine huid.

De SwissCare Self Tanner producten zijn nu te koop in de winkel, je shopt het onder andere hier.

Ga hier naar de algemene website van SwissCare

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook