Must have lipsticks voor dit najaar van o.a. Guerlain en Givenchy.

03:12 - 01:55
luistertijd 03:12 - leestijd 01:55

 

Lipstick trend: Onweerstaanbare rode lippen

Rode lippen zien we al eeuwen met liefde door vrouwen op de lippen gesmeerd worden. Vrouwen als Lauren Bacall en Ingrid Bergman werden haast niet zonder gespot tijdens hun gouden jaren in Hollywood. Ook nu zien we deze zwoele look weer op catwalks voorbij komen. Wij zijn fan van deze tijdloze look, jij ook? We zetten een paar lipstick toppers op een rijtje.

Shop the look!

Rouge Dior

Deze lipstick van Dior geeft de lippen niet alleen een mooie kleur, maar verzorgt ze ook. De formule is verrijkt met een nieuwe technologie met hyluronzuurbolletjes, wat voor voller ogende lippen zorgt. Deze lipstick is het voorbeeld van anti aging lipcare, er zit namelijk ook zeevenkel in. Het belooft het celvernieuwingsproces van de liphuid te stimuleren. Hoe bijzonder is dat! Dior’s ultieme rood dit najaar is 869 Rouge Massaï.

Je shopt deze lipstick hier.

 

Guerlain Kiss Kiss

Deze Kiss Kiss lipstick van Guerlain is een mooie dieprode kleur, die doet denken aan intens vermiljoen rood. De lipstick is heel dekkend en heeft veel pigment. De formule bevat Precious Reflect-interferentiepigmenten waardoor de lichtweerkaatsing wordt versterkt. Hierdoor krijgen de lippen een mooie glans en komt de kleur nog beter uit.  Guerlain koost de kleur 326 Love Kiss als de hot color voor dit najaar.

Je koopt deze lipstick hier.

 

MAC Cosmetics Lipstick

Deze zachte lipstick heeft een romige structuur waardoor je de lippenstift eenvoudig mooi aanbrengt. Het is een matte lipstick, wat erg on trend is dit seizoen. Lekker veel pigment, dus een goede kleurdekking. Je doet het dit najaar in de kleur Ruby Woo!

Je koopt deze MAC lipstick hier.

 

Le Rouge Givenchy

Deze mooie lipstick van Givenchy heeft een hele fijne, zachte textuur. Een luxe merk zorgt natuurlijk voor een luxe gevoel. Extra intense pigmenten zorgen voor lang kleurbehoud, de lipstick is ook heel goed dekkend. Givenchy verhoogt het gebruiksgenot door de verpakking te funetunen met een hulsje dat bedekt is met een laagje leer. De perfecte roodtint voor dit najaar is Carmin Escarpin, nr 306.

Je koopt deze lipstick van Givenchy hier.

 

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Envy is het paradepaardje onder de lipsticks van Estee Lauder. De collectie staat garant voor zeer intense pigmentering, dus altijd een diepe kleuring, een heerlijk roomzacht huidgevoel en een topverpakking, met een dop met magneet. Het ultieme klik-gevoel! Het Time Release Encapsulated Moisture Complex van Estée Lauder is verrijkt met hyaluronzuur. Perfect rood is de kleur Envious.

Je shopt deze lipstick hier.

 

L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive

Deze lipstick van L’Oréal Paris maakt onderdeel uit van de limited edition Doutzen collectie. We kozen voor een mooie matte rode kleur. De formule is verrijkt met pure kleurpigmenten voor extra intensiteit. Ook belooft hij je lippen zacht te houden. Dit is de signature kleur van topmodel Doutzen.

Shop deze lipstick hier online.

Lees ook