Een fijne herstelkuur tegen pigmentvlekken na de zomer

01:36 - 00:58
luistertijd 01:36 - leestijd 00:58

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

De zomer is voorbij, je kunt de rekening opmaken. Hoeveel zonschade is er opgelopen? Het toegenomen aantal pigmentvlekken kan hiervoor een markering zijn, als gevolg van een hogere blootstelling aan UV-straling.

AgeSpotCare is een crème die perfect gebruikt kan worden als herstelkuur na de zomermaanden.SwissCare Agespotcare

AgeSpotCare bevat een technologisch geavanceerde formule voor verjonging van de huid, met een biomimetisch peptide die de productie van melanine remt.

Melanine wordt geactiveerd door UV-licht op de huid, waardoor ouderdoms- en pigmentvlekken kunnen ontstaan.

Door het remmen van de productie van melanine en de huid te beschermen tegen UV-licht, zullen bestaande vlekken vervagen en nieuwe worden voorkomen.

Het belangrijkste gepatenteerde ingrediënt werkt als een multifunctioneel antioxidant voor de huid, die de schadelijke effecten van vrije radicalen tegengaat en het DNA van de huidcellen beschermt. Tevens helpt het de huid te verstevigen en stimuleert het de productie van collageen en elastine.

Agespotcare heeft een langdurige antioxidanten werking door het zogenoemde ‘cascading’ effect (ook wel het domino effect genoemd). De crème heeft een wetenschappelijk bewezen werking op het verminderen van verkleuring en oneffenheden van de huid. De teint van de huid wordt geëgaliseerd en de uitstraling verbetert. Het resultaat is een gelijkmatige en vlekkeloze teint.

De Swisscare BodyScrub is nu te koop in de winkel, je shopt het hier online.

Ga hier naar de algemene website van Swisscare

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook