Superleuke trends voor vrouwen van alle leeftijden!

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

Dé haartrends voor najaar 2014 volgens L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel lanceert in samenwerking met internationale haarstilisten drie unieke looks voor komende herfst en winter. Deze looks zijn geïnspireerd op trends die gezien zijn tijdens verschillende Fashion Week shows én op de looks van internationale sterren. De must have kapsels van dit najaar dus!

De trends

De gouden lob
We zagen ‘m al eerder dit jaar: de lob. Ook in het najaar is dit kapsel hot. Een lob is een lange bob waarbij je lengte behoudt en textuur en beweging aan het haar geeft. Het kapsel is iets korter aan de achterkant en heeft langere lokken richting het gezicht. Dit kapsel geeft volume rondom het gezicht. Je bent helemaal on trend als je je lokken goudblond verft. Deze kleur brengt levendigheid in het haar en staat het mooist bij vrouwen met een lichtere huidskleur. Goudblond brengt meer warmte in het gezicht.

Lange pony en golven


Dit najaar maak je een statement met je pony. De sterren dragen de pony in combinatie met zachte natuurlijke golven voor een fris en origineel effect. Deze verleidelijke look is helemaal compleet als je je lokken asblond verft, waarbij highlights worden toegevoegd. Deze look is ideaal voor vrouwen met blond haar.


Pixie

Vorig seizoen zagen we de pixie al veelvuldig in modeland voorbij komen. Verschillende sterren waagden zich aan het korte kapsel. Dit najaar zet deze trend zich voort in een langere versie. Verf je lokken in mooi koper om dit pittige kapsel extra tot zijn recht te laten komen. Deze kleur zie je op alle grote catwalks voorbij komen.

Heb je fijne haarproducten nodig? Die shop je hier online, zelfs kleurproducten!

Lees ook