Rejuvenate your skin!

03:22 - 02:01
luistertijd 03:22 - leestijd 02:01

Neoderma los
Neoderma: rimpelloos met Intelligence Rejuvenate Wrinkle CreamElke leeftijd kent haar eigen charmes. Dat geldt ook voor veertigplussers. Uiteraard maakt ouder worden daar ook een deel van uit. Het liefst worden we natuurlijk mooi oud en willen we het verouderingsproces remmen. Vind je botox, fillers of een facelift net een stapje te ver gaan, ontdek dan de kracht van de producten van Neoderma.

Crème speciaal voor veertigplussers

Naar mate we ouder worden, verliest ons DNA geheugen. Bij de één kan dit al gebeuren rond haar achttiende en bij de ander pas vanaf haar vijfentwintigste. Het gaat natuurlijk heel langzaam, maar wel gestaag. Ons lichaam maakt minder elastine en collageen aan dan toen we nog 16 waren. Daarnaast houdt de huid minder vocht vast en werkt de celvernieuwing en het verdedigingsmechanisme trager naar mate we ouder worden.

Allemaal factoren die leiden tot rimpels en een verslapte huid. Speciaal voor de veertigplussers heeft Neoderma een lijn ontwikkeld met daadkrachtige ingrediënten die huidveroudering tegengaat, genaamd: Intelligence Rejuvenate-lijn (verjonging)!

Botox effect in een potje

Bij Neoderma is het mogelijk! Maak kennis met de Intelligence Rejuvenate Wrinkle Smoothing Cream. De Rejuvenate Wrinkle Smoothing Cream(€69,80) gaat alle tekenen van huidveroudering tegen en vermindert aanzienlijk de zichtbaarheid van rimpels.

De crème bevat krachtige natuurlijke ingrediënten, waaronder een essentieel anti-rimpel bestanddeel op basis van synthetische tripeptide (voorkomt spiersamentrekkingen). Deze effectieve en snelwerkende crème voorkomt het samentrekken van de spieren waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

Ideaal voor dag en nacht

Ook wordt de huid steviger en zorgt de crème voor een egalere en lichtere teint. Als kers op de taart is deze crème ook geschikt voor de nacht (de meeste crèmes van Neoderma zijn 24-uurs crèmes), ideaal dus!

Neoderma: rimpelloos met Intelligence Rejuvenate Wrinkle CreamIngrediënten

Naast de synthetische tripeptide bevat de crème o.a. de volgende bestanddelen:

De Rejuvenate-lijn bestaat naast de Intelligence Rejuvenate Wrinkle Smoothing Cream uit de volgende producten:

Intelligence Rejuvenate Intense Nourishing Serum 30 ml (€ 47,15)
Intelligence Rejuvenate Eye – Neck – Décolleté Cream 50 ml (€ 57,90)
Intelligence Rejuvenate Rich Nourishing Mask 50 ml (€ 42,85)

*Deze bestanddelen komen ook in de andere producten van de Rejuvenate-lijn voor.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

 

Lees ook