Wat zijn de must do behandelingen volgens de winnaars van de Beauty Awards 2014?

04:18 - 02:35
luistertijd 04:18 - leestijd 02:35

 

Ieder jaar vindt de Beauty Awards plaats. Dit is
één van d e belangrijkste prijzen voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Award is een initiatief van de Beauty Trade Professionals (BTP) en het vakmagazine Kosmetiek met als doel het professionele imago van de schoonheidsbranche te bevorderen.

Leuk om te weten: BeautyJournaal’s Monique zat nu voor de tweede keer in de jury, voor het onderdeel ‘profileren via social media’.

De winnaars van de Awards mogen zich rekenen tot het neusje van de zalm op beauty gebied. Dit jaar vond op 10 maart de vijfde editie van dit event plaatst.

Zeven van de talentvolle winnaars vertellen ons welke effectieve behandeling uit eigen salon zij trendsettend vinden. Dus lees snel verder om te weten wat je niet mag missen dit seizoen.

7 winnaars van de Beauty Awards geven beautytips

Als een VIP

De winnaar van regio Zuid, Eva Gundlach, biedt klanten een heuse VIP-behandeling aan. En niet éénmalig, maar een heel jaar lang. Als je als klant het liefst op vaste dagen en tijden naar de salon gaat, krijg je een jaarschema en ben je verzekerd van een heerlijke behandeling.

Daarnaast staan de producten voor thuis voor je klaar, omdat de salon weet wanneer je aan een nieuw potje crème toe bent. Als VIP-klant profiteer je tot slot van fijne kortingen op producten.

 

Intensieve massage

Merlin Uiterwijk (winnaar regio Noord) oogt veel succes met de rimpelreductietherapie. Dit is een intensieve vorm van bindweefselmassage. Door de huid intensief te masseren en speciale grepen te gebruiken wordt de huid aan het werk gezet. Je krijgt een betere doorbloeding, een hogere zuurstofopname en daardoor een egalere huid en een verbeterde huidconditie.

Het kan af en toe onaangenaam voelen door de speciale grepen die tot in de diepe huidlagen verklevingen wegmasseren, maar het resultaat compenseert. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op de website van Merlin’s beautysalon.

 

Big Brows

De specialisatie van de salon van Ans van Bavinckhoven (winnaar Salon met meer dan drie medewerkers) is permanente make-up. Als specialist is Ans altijd up to date en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Sinds kort biedt Ans de allernieuwste techniek met ultradunne hairstrokes aan. Hiermee kan je op een natuurlijke manier een perfecte wenkbrauwvorm creëren. De kleur wordt samen met de klant bepaald.

 

Bootcamp

Jacqueline Aafjes (winnaar regio Midden) heeft een heel ander innovatieve behandelmethode. Bij Jacqueline ga je op Beauty Bootcamp. Je krijgt voor twaalf weken lang een pakket op maat met behandelingen, advies en producten om thuis te gebruiken.

Normale en intensieve behandelingen worden met elkaar afgewisseld voor het beste resultaat. Je krijgt tevens huidanalyses en -foto’s, zodat je de conditie van de huid echt ziet veranderen. Wil je meer weten? Neem dan hier een kijkje.

Totaal plaatje

Evelien Leijten (winnaar Salon met minder dan drie medewerkers) biedt klanten een totaal programma aan met als pijlers huidverzorging en voedingsadviezen om van binnenuit een mooie uitstraling te creëren.

Sinds kort komt daar nog een derde pijler bij: een trainingsprogramma’s. Je kiest als klant voor een personal trainer of voor een training in groepsverband. Bij Eva wordt je van binnen én buiten behandeld zodat je stralend en gezond voelt én bent.

Een mooie teint

 

Danique Wolferink (beste nieuwkamer) biedt behandelingen aan met producten die een hogere concentratie werkstoffen bevatten dan gemiddeld. Ze biedt bijvoorbeeld een treatment die gericht is op het verbeteren van de teint. Deze treatment bevat een bindweeselmassage waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de huid beter doorbloed raakt. Vervolgens krijg je een ampul en vliesmasker om de huid een echte collageenboost te geven.

 

Hydratatieboost

Marijke Dikkerboom’s (Publieksprijs) paradepaardje is de glycolpeeling. In deze peeling zit een hoge concentratie fruitzuren van hele kleine moleculen die diep in de huid dringen. Het zuur verhoogt direct de waterbindende capaciteit in de hoornlaag, zodat de huid optimaal gehydrateerd wordt.

 

Lees ook