Met o.a Red Carpet Queen, Benefit, Olaz, Chanel, Neoderma, Human+Kind

05:11 - 03:06
luistertijd 05:11 - leestijd 03:06

Yvonne:

“Mijn favoriet van deze maand is de Red Carpet Queen High Intensity Pressed Eye shadow in de kleur 24 Cloud 9. Deze superzachte compacte oogschaduw is een toevoeging aan je make-uptasje.

Hij brengt een transparant laagje aan wanneer je hem droog gebruikt. Wanneer je hem nat gebruikt dan is de kleur intensiever. Hij geeft een prachtig zachtroze laagje.

Ik gebruik hem op het bewegend ooglid. Hij blijft, doordat ik hem nat aanbreng, lekker lang zitten. Zelfs met het warme weer. Het is een fijne neutrale kleur te combineren met allerlei kleuren. Zelf schaduw ik hem iets in vanaf de buitenste ooghoek met Red Carpet Queen kleur 16 Backstage. Een dieppaarse kleur om diepte te creëren.”

 

Ghita:

“Mijn absolute maandfavoriet is de Benetint van Benefit. Met name in deze zomermaanden wil je niet teveel make-up dragen. Deze ecoline-achtige, waterige kleurstof voor lippen en wangen, doet precies wat hij moet doen; het geeft je lippen en wangen een prachtige natuurlijke kleur/blos zodat je er gezond uit ziet zonder dat het lijkt alsof je make-up draagt.

Het trekt het beste in de huid als deze schoon is dus eventuele foundation later aanbrengen. Het houdt goed dus eenmaal aangebracht hoeft het niet mee voor een avondje uit.”

Shop Benefit hier online.

Tessa:

“Mijn favoriet van de maand juli is Olaz Total Effects CC Cream die de zeven tekenen van ouder worden aanpakt: een droge huid, een oneffen huidtint, een levenloze huid, een niet-egale textuur, wijde poriën, vlekjes, lijntjes en rimpels. De crème zit in een pompsysteem zodat precies de juiste hoeveelheid eruit komt die je nodig hebt. Handig en hygiënisch.

De crème heeft een lichtbruine kleur die goed bij mijn huid past. Mijn huid wordt gehydrateerd en krijgt een mooie egale dekking. Door de vitamine B3, Pro-Vitamine B5 en Vitamine E krijgt mijn huid een vitamineboost. Een fijne crème dus en door de SPF 15 hoef ik niet direct zonnebrand aan te brengen.”

Shop de Olaz CC cream hier online.

Jolanda:

“Mijn favoriet van deze maand is de Chanel Illusion Ombre in de kleuren 83 Illusoire (donker taupe-paars) en 82 Emerveille ( roze-zalmachtig). Allemachtig wat was het heet en hoe blijf ik redelijk aantoonbaar? Deze crème oogschaduws bevatten prachtige kleurtjes met een shimmertje voor een eenvoudige oogmake-up die absoluut blijft zitten. Ook met hittegolf-weer, zweetproef en veegvast!

Ik breng het met een kwastje op: niet het bijgeleverde kwastje dat is mij te klein maar met een M.A.C 217 (allemansvriend) of een synthetische kwast van Tush nr. 47. De poederachtige crème-oogschaduw glijdt over mijn ooglid en laat een mooi spoor van oogschaduw achter. Een beetje opduwen naar mijn arcadeboog, eyeliner erbij en mascara en laat de hitte maar weer komen!”

Shop de Chanel eyeshadows hier online.

 

Rona:

“Mijn maandfavoriet is de Eye&Lip Contour Cream uit de Neoderma Intelligence Advanced Power lift lijn. De hele lijn is trouwens heerlijk maar ik ben wég van de lipcreme.

De huid rond mijn ogen is mooi ontspannen door de gezichtscremes en serums uit deze lijn en rimpels zijn minder zichtbaar, maar ook de lipcontouren profiteren van deze voordelen door de Eye & Lip Contour Cream.

Ik moest even goed kijken hoe het werkt; je drukt op het pompje en dan komt er aan het einde van de ergonomisch gevormde aanbrengtip – uit een piepklein gaatje – een toefje crème waarmee je het over de oog- en lipcontouren aanbrengt. Die aanbrengtip is verrassend zacht. Deze ervaring maakt mij nieuwsgierig naar wat Neoderma nog meer te bieden heeft! Ga hier naar het merkdossier van Neoderma, en maak kennis.

 

Sabine:

“Mijn favoriet is de All in one Hand, Elbow and Feet crème van Human + Kind Tijdens ons uitje naar Cosmania twee maanden geleden maakten we kennis met een heleboel relatief onbekende merken. Human+Kind was daar een van.

Dit Ierse merk heeft een verfrissende manier van kijken naar beauty. Zo is niet voor niets het motto: “Being kind to others starts with being kind to yourself.”

Daarom ontwikkelden de oprichters een natuurlijke en vriendelijke verzorgingslijn. Lief voor je huid, lief voor je spaarzame tijd en lief voor je portemonnee. Deze lijn is niet alleen vrolijk om te zien. Prachtige en frisse verpakkingen die hinten naar de Ierse routes van het merk. Maar ook prachtig voor de portemonnee. De All in one Hand, Elbow and Feet crème kost bijvoorbeeld €8.

De crème heeft een heerlijke geur en is fijn te smeren. Mijn droge handen vertonen minder lijntjes en vlekjes , mijn ellebogen zijn in plaats van hard en eeltig juist zacht en mijn voeten voelen weer even poezelig als na een flinke pedicure. Wonderbaarlijk fijn!”

Shop dit geweldige product hier online.

 

Lees ook