Klein maar fijn, om mee te nemen in het vliegtuig of internationaal te shoppen.

08:11 - 04:54
luistertijd 08:11 - leestijd 04:54

De leukste travel producten.

Ik ga op reis en neem mee… Deze geweldige travel size beautyproducten voor op reis. Je kent het vast wel. Je gaat op reis met het vliegtuig. Al jouw beautyproducten moeten ver weggestopt in je koffers, want de maximaal toegestane ml verpakking is 100 en ja, de meeste producten bevatten nou eenmaal meer. Gelukkig hebben heel veel leuke merken de travel size in het leven geroepen.

Redacteur Renske Meens verzamelde…

Shop the look!

Dr. Jart Most Moist Water-Full Hydrogel Mask

Dit masker van Dr. Jart moisturised de huid en geeft een glowing effect. Het masker bevat een megadosis hyaluronzuur. Deze gel geeft een aangenaam koelend gevoel op de huid. Het masker komt in twee delen. Het bovenste deel en het onderste deel. Doordat het masker in twee delen verdeeld is, hoef je het niet te vouwen om je gezicht volledig te kunnen bedekken. De twee delen zorgen ervoor dat het masker beter past en het niet snel afvalt. Het masker voelt koel en nat aan op de huid. Je moet het masker ongeveer 15-20 minuten laten intrekken. Een schone, gladde en soepele huid is het resultaat.

Je koopt dit product online bij verschillende internationale beauty shops.

This Works In Transit Spray-On Moisture

Deze moisture spray- on is ideaal voor de vakantieperiode. Zoals je hoogstwaarschijnlijk al weet, kan de huid tijdens een lange reis met het vliegtuig door de droge lucht uitdrogen. Een uitgedroogde huid is vatbaarder voor irriterende stoffen van buitenaf. Je huid kan dus na een lange vliegreis droog aan voelen, maar er ook wat rood en vlekkerig uit zien. Deze spray-on moisture is dan ideaal. Je sprayt een paar keer op je gezicht en je huid krijgt een lekkere hydratatieboost. De flacon is 100 ml, dus je mag het fijn meenemen in het vliegtuig. Het is ook lekker om af en toe te sprayen als je bij het zwembad ligt. Je koelt er namelijk ook heerlijk van af.

De spray-on moisture hydrateert de huid dankzij de zee-mineralen. Daarnaast zorgt de mix van plantaardige oliën voor het herstellen van de huidbalans. De spray bevat tevens Aloë Vera Water, wat de geïrriteerde huid kalmeert. Ik heb het product zelf al mogen ervaren dankzij Cosmania en ik kan je verklappen dat het een heel fijn product is. Je ziet en voelt na het sprayen direct resultaat. Je leest binnenkort meer over mijn ervaring met de In Transit Spray-On Moisture.

Koop dit fijne product hier.

Mavala Mini Color nagellak

De Mavala Mini Color nagellak komt in drie hele fijne kleuren: Ivory Beige, Twillight Blue en Amethyst. Dit speciale meeneem formaat van 5 ml is ideaal voor in je handtas. Zo kan je altijd je vinger- en teennagels even bijlakken als het nodig is. Of als je even niets te doen hebt in het vliegtuig.

Koop het product hier met korting.

 Diptyque Eau Geranium Odarate Roll on

Wat is het toch vervelend als je er bij de douane achter komt dat je parfum nog in je handtas zit. Weg is ‘ie… Maar niet deze roll on parfum van Diptyque. Deze roll on parfum komt namelijk in een formaat van 20 ml, wat is toegestaan in het vliegtuig. Daarnaast kan je deze roll on met een gerust hart meenemen in je tas, want de kans is heel klein dat het flesje gaat lekken of breken.

Deze heerlijke nieuwe Diptyque geur is perfect voor de zomer dagen. De geur is samengesteld uit twee soorten geraniums: de bourbon- en de Afrikaanse geranium. De Afrikaanse geranium is de basisnoot en is gecombineerd met de zoete accenten van de lychee bloem. Deze geur ruik je sterk als je de parfum op rolt. De geranium bourbon heeft een wat meer kruidige geur. Deze geur is wat zwaarder. De bourbon komt na enige tijd naar voren en zorgt voor een fijne vrouwelijk geursensatie.

Je koopt het product hier.

 

 Mini-droogshampoo Andrélon Verrassend Volume

Een droogshampoo is echt een aanrader als je op vakantie gaat. De meeste komen in enorme verpakkingen van 200+ ml, maar deze van Andrélon mag gewoon mee de grens over. Deze variant is 75 ml en geeft je haar een volumeboost. De droogshampoo heeft een lift-up system voor slap of futloos haar. Als je lokken vet aanvoelen kan je met deze spray je haren opfrissen. Het vet wordt bij de haaraanzet opgenomen, waardoor het haar meer volume krijgt en weer licht en luchtig valt. Het resultaat is een frisse volumineuze haarcoupe. Houd de tuit circa 30 cm van het haar af en spuit op de haarwortels. Masseer de shampoo met de vingertoppen door het haar. Borstel het haar in model.

Je koopt deze droogshampoo hier.

 Aesop Jet Set Kit

De basis van de producten van Aesop bestaat uit botanische extracten. De ingrediënten worden puur geselecteerd op het effect voor huid en haar. Niet op kleur, geur, etc. Dat maakt dit merk puur en eerlijk. De producten reinigen, voeden en hydrateren. De flesjes zijn amberkleurig en beschermen daardoor de inhoud tegen UV-straling. Dus ook tijdens je zon-, zee- en strandvakantie blijven jouw favoriete producten hun werk doen. Deze handige travel kit met de naam Jet Set Kit bevat een shampoo, conditioner, body cleanser en body balm. Hiermee voel jij je tijdens de vakantie heerlijk fris. Je kunt de producten van Aesop bij Skins Cosmetics in Nederland kopen. Helaas is de Jet Set Kit hier nog niet verkrijgbaar, als je niet kunt wachten kan je de Jet Set Kit online aanschaffen. Aesop levert ook naar Nederland.

Je koopt de producten van Aesop bij Skins hier.

Vergeet als je op vakantie bent niet om deze beauty adresje te bezoeken. Dan kan je deze leuke reisverpakkingen op de terugweg lekker meenemen in het vliegtuig.

Liz Earle Try-Me Kit

Liz Earle heeft heerlijke verzorgingsproducten en het zou zonde zijn als je ze op je vakantiebestemming moet achterlaten. Deze fijne reisverpakking komt met een handig tasje waar al deze mini’s in passen. Deze Liz Earle mini’s mogen allemaal mee de grens over. De Try-Me Kit bevat Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanse, Instant Boost Skin Tonic, Skin Repair Moisturiser, Eyebright Soothing Eye Lotion en reinigingsdoekjes. Dit is de basis van een mooie huid in vier eenvoudige stappen. Ten eerste reinig je de huid met de cleanser, vervolgens kalmeer je de huid met de heerlijk geurende tonic, verzorg en hydrateer vervolgens de huid met de moisturiser. De eye-lotion verzorgt de gevoelige huid rond de ogen.

Verkrijgbaar in de webshop van Liz Earle. Hier vind je ook alle adresjes waar je op vakantie bij Liz Earle kan shoppen.

Codage Summer Time

Dit prachtige merk met Chanel allure heeft een serum voor iedere gelegenheid. Ook voor de zomermaanden. Dit serum met de toepasselijke naam Summer Time is speciaal ontwikkeld om de huid tegen alles wat de zomer met zich meebrengt te beschermen. De formule hydrateert, verzacht en matteert. Daarnaast bevat het serum peptiden die je sneller bruin laten worden en zou het serum de aanmaak van melanine verhogen, ook als je niet in de zon zit. Een mix van anti-oxidanten en anti-vervuilende actieve ingrediënten versterken de natuurlijke afweer van de huid. Een echt wondermiddeltje dus! De webshop van Codage levert over de hele wereld, dus je bent nog maar een paar klikken verwijdert van dit heerlijke serum…

Je koopt het product hier. Bekijk ook meteen even waar je een winkel van Codage kunt vinden als je binnenkort op vakantie gaat.

 

Lees ook