Voor de gecombineerde tot vette huid

03:22 - 02:01
luistertijd 03:22 - leestijd 02:01

Neoderma los
Een glow op onze huid willen we allemaal. Dit zorgt namelijk voor een gezonde, mooie en jongere uitstraling. Maar wat als die glow doorslaat en je gezicht glimt als een biljartbal?! Help, wat kun je daar tegen doen?

Een glimmende huid gaat vaak gepaard met een vette huid. Bij een vette huid heb je meer last van over actieve talgklieren, waardoor er logischerwijs meer talg wordt geproduceerd. Dit heeft als gevolg dat je sneller last hebt van mee-eters of andere onzuiverheden. Het is daarom belangrijk om je huidverzorgingsproducten aan te passen op je huidtype. Neoderma heeft de Rebalancing lijn speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde tot vette huid:

Neoderma: cremes tegen een glimmende huidRebalancing Matifying Cream
Deze 24-uurs crème met plantenextracten vermindert de talgproductie en herstelt het evenwicht van de vette huid. Hierdoor wordt de huid gematteerd en ontstaan er minder onzuiverheden! Toverhazelaar, één van de werkzame stoffen in de crème, verkleint de poriën en verfrist de huid. De crème kan zowel overdag als ’s nachts worden toegepast. Adviesprijs: € 42,85.

Rebalancing Intensive Matifying Serum
Wil je je huid intensiever behandelen? Dan kun je altijd nog het Rebalancing Intensive Matifying Serum toepassen. Een serum bevat hoger geconcentreerde werkstoffen en heeft een fijnere molecuul, waardoor het beter door de huid wordt opgenomen. Dit serum zuivert de huid, reguleert de talgproductie en verkleint de poriën. Je kunt het serum over het hele gelaat aanbrengen, maar ook plaatselijk bijvoorbeeld op de vettere t-zone. Het hele jaar kun je het serum toepassen, maar ook in kuurverband. Adviesprijs: € 34,30.

Neoderma: cremes tegen een glimmende huidRebalancing Matifying Cream Mask
Naast de 24-uurs crème en het serum bevat de Rebalancing lijn ook een masker. Dit romige masker is samengesteld uit natuurlijke klei- en plantenextracten die overmatige huidafscheidingen absorberen en verwijderen. Zo heeft calendala-extract een ontstekingsremmende werking en zorgt kaoline voor het zuiveren van de huid. Adviesprijs: € 42,85.

Tip! Gebruik voor het Rebalancing Mask de Face Luster van Neoderma. Zo wordt het masker nog beter opgenomen, met als resultaat een gematteerde huid!

Wist je dat de ingrediëntencocktail van deze lijn bestaat uit:

  1. Berkenblad – Herstelt de balans van de vette huid, tonifieert en zuivert de huid.
  2. Echinacea – Bestrijdt bacteriën en vermindert ontstekingen.
  3. Vlierbes – Bestrijdt schadelijke vrije radicalen, kalmeert en verzacht de huid.

Naast de Rebalancing productlijn heeft Neoderma ook een speciale behandeling ontwikkeld voor de gecombineerde, vette tot acne huid, namelijk de Rebalancing Treatment. Voor actieve acne, zoals jeugdpuistjes heeft Neoderma de Clear Solution Mask. Meer daarover? Kijk dan op www.neoderma.nl.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

 

Lees ook