Huidvriendelijke scrub die heerlijk smelt op de huid

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Nieuw in het Swisscare assortiment: Swisscare BodyScrubSwissCare BODYSCRUB is een innovatieve peeling voor het lichaam. Door toepassing van de laatste technologie behoort het harde scrubben van de huid tot de verleden tijd, waardoor overmatige slijtage van de huid wordt voorkomen.

Anti-age effect

De zachte bodypeeling heeft een sterke anti-aging werking op de huid. De scrub smelt op de huid voor een snelle en gemakkelijke toepassing. De combinatie van micro-jojobabolletjes en natuurlijke lichaamswarmte verzacht de huid, dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. BODYSCRUB stimuleert de celvernieuwing zonder de huid te beschadigen of uit te drogen.

Breng een royale laag van de scrub aan op de huid met een licht draaiende beweging. De micro-jojobabolletjes geven in combinatie met de natuurlijke lichaamswarmte een zijdezachte laag op de huid. Laat de scrub een paar minuten inwerken en spoel af met warm water. Gebruik voor het beste resultaat de Body Scrub 1-2 keer per week.

SwissCare BodyScrub:

De Swisscare BodyScrub is nu te koop in de winkel en hier online te koop.

Ga hier naar de algemene website van Swisscare

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook