Je krijgt er mooie Ibiza bruine benen van.

02:53 - 01:43
luistertijd 02:53 - leestijd 01:43

Jolanda test Lancome Flash gel bronzer voor de benenJolanda test Lancome flash bronzer body gel. Een selftanner die ook al een tintje heeft.

Sinds een paar jaar bak ik niet meer in de zon maar wat mis ik dat lekkere bruine gezonde kleurtje en soms ook de warmte van de zon. Het hoeft ook niet poepie bruin te zijn, maar de blauwige witte beentjes mogen echt wat kleur krijgen. Daarom testte ik voor deze review de Lancome Flash gel bronzer met als claim ‘snel een schitterend bruin’.

De verpakking

Deze zelfbruiner bevindt zich in een statube die goed sluit en goed doseert. De flash bronzer is donker-caramelbruin met een shimmer. De geur is mild maar typisch DHA, het stofje wat bruint maar het kan erger. Dus alleen wat betreft geur meteen al een aanrader.

Het gebruik

Ik gebruik de Flash Bronzer op een paar voorbereide benen. Dat wil zeggen: onthaart en ge-exfolieerd, dat heb ik de dag ervoor gedaan. De dag erna heb ik ‘s avonds een korte niet te hete douche genomen, mijn benen zorgvuldig gedroogd en heel lichtjes ingesmeerd met een superdunne bodylotion. Ik heb ervaren dat een zelfbruiner dan beter verdeeld en minder vlekken geeft.

Hallo, Ibiza benen!

Het product is een gel maar voelt als een serum, het verdeelt zo prachtig en door het shimmertje en het caramelkleurtje sla ik geen plekje over. Bij mijn enkels, knieën en knieholtes smeer ik wat dunner en vervaag het met een wattenschijfje. Dat zijn net die plekjes waar het altijd mis gaat en daar ben ik niet de enige in.

Direct heb ik mooie Ibiza-benen, wat een mooi ‘photoshop’ beeld geeft in de spiegel! De volgende dag zie ik dat mijn hagelwitte beddengoed nog hagelwit is gebleven. Mijn benen nog Ibiza-waardig gebronsd.

Het effect

Is per direct en langdurig, na drie dagen zie ik de kleur vervagen. De Flash Bronzer maakt mijn huid ook glad en egaler. Ik heb veel vlekjes op mijn benen door zonschade en dit is mijn ‘lichaams-concealer’; een zelfbruiner verdoezelt allerlei oneffenheden.

Claimtoets

Snel en schitterend bruin, kan niet anders zeggen dat het klopt. Van mij mogen ze zelfs toevoegen dat je er mooie benen van krijgt!

jolanda na botoxJolanda concludeert:

Mooie benen kreeg ik van dit goedje, egaal en met een mooi zelfbruinresultaat. Na een goede voorbereiding (zie ook de bijsluiter) want dat is echt aan te raden. Weg met die dode huidcellen en hallo mooi gebronsde onderdanen.

Op de verpakking staat dat het geschikt is voor de benen. Nou, mijn armen werden er ook mooi bruin van. Al zijn armen weer een verhaal apart, vind ik..

Shop de selftanner van Lancome hier online met korting.

Lees ook