Met de Bio-Peeling behandeling ga je o.a acne, overmatige pigmentatie en grove poriën te lijf!

03:21 - 02:00
luistertijd 03:21 - leestijd 02:00

Neoderma losEen onmisbaar begin van iedere succesvolle behandeling, zeker die van een acne huid, is een goede dieptereiniging! Onze huid wordt door de dag heen aan zoveel blootgesteld, denk aan vrije radicalen, make-up (resten), transpiratie en ga zo nog maar even door. Zonder een goed gereinigde huid is er geen goede verzorging mogelijk en ontstaan er juist meer onzuiverheden. De huid kan zo weer ademen en kan de producten en actieve werkstoffen beter opnemen.

Dieptereiniging

Veel mensen met een onzuivere huid hebben te maken met mee-eters, talg dat zich ophoopt in de poriën wat een uitstekende voeding vormt voor bacteriën en ontstekingen kan veroorzaken. Als de mee-eter niet goed verwijderd wordt, kan er dus een ontsteking ontstaan en dit kan zich zelfs verspreiden over het hele gelaat.

Schermafbeelding 2014-07-05 om 21.27.58

Het verwijderen van deze mee-eters moet dus zorgvuldig gedaan worden. Als je te hard of met je nagels drukt kun je de inhoud naar binnen drukken of de huid beschadigen, wat kan leiden tot littekens of zelfs microvaatjes kapot kan maken. Laat dit dus over aan een specialist!

Speciale lepel

Schermafbeelding 2014-07-05 om 21.25.47Iwona Hettinga, directeur van Neoderma Hettinga Benelux heeft een comedonenlepel van chirurgisch staal ontworpen waarmee je op een veilige manier onzuiverheden kunt verwijderen, zelfs op lastige plekken zoals oren en neusvleugels.

En daarna? Dat hangt af van de oorzaak van het probleem. Een diepgaand intakegesprek is daarom belangrijk. De specialist stemt de behandeling en de producten voor thuis af om de huid goed te verzorgen, de huidfuncties te normaliseren en de weerstand van de huid te verhogen.

Pas op met acne en zon

Weetje: veel mensen denken dat zonlicht acne vermindert. Zonlicht zal echter meestal de acne juist verergeren. Het lijkt even goed te gaan doordat de zon de huid droger en donkerder maakt, waardoor de roodheid minder zichtbaar is. Zonnestralen werken echter comedogeen, wat betekent dat de huidporiën verstopt raken. Na de eerste ‘vermindering’ keert de acne in volle hevigheid terug.

Opgeknapte huid: Bio-Peeling van Neoderma

Voor het behandelen van een onzuivere huid heeft Neoderma een oplossing: de wereldwijd Bio-Peeling Treatmentgeliefde Bio-Peeling behandeling. Deze peeling vernieuwt de huid zonder te verdunnen. De vezels van de kruiden dringen door naar de onderste huidlaag waar zij de celdeling stimuleren.

Normaal regelt het lichaam dit zelf binnen ongeveer 28 dagen, maar nu wordt het proces versneld naar 10 dagen. Deze behandeling is dus ideaal bij acne, vette huid, overmatige pigmentatie, levervlekken, littekens, grove poriën, striae, couperose, rimpels en werkt preventief tegen huidveroudering.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook