Heerlijke toppers van La Roche-Posay in de aanbieding.

03:55 - 02:21
luistertijd 03:55 - leestijd 02:21

Het is Zomer Sale bij La Roche-Posay!

Bijna alle winkels hebben hun rekken in de uitverkoop gezet, zo ook cosmeticamerken. Bij het mooie merk La Roche –Posay is de Summer Sale van start gegaan. Je krijgt nu tijdelijk 20% korting op een aantal toppers uit hun collectie.

La Roche-Posay Rosaliac Micellaire Reinigingsgel

Deze heerlijke reinigingsgel v erfrist en helpt tegen roodheid. Het is belangrijk om bij een rode huid de juiste reinigingsproducten te kiezen. Een sterke of scrubbende gel verergert het probleem namelijk alleen maar. Deze reinigingsgel van La Roche is hypo-allergeen. Dat betekent dat een allergische reactie tot een minimum beperkt is. Het product bevat geen parfum. Bijzonder aan dit product is dat je geen water nodig hebt. Hierdoor droogt de huid niet verder uit. Je brengt het product aan op het gezicht en laat het intrekken. Vervolgens dep je het van je gezicht met een wattenschijfje.

Shop hier deze heerlijke reinigingsgel online met 20% korting.

La Roche-Posay Hydreane Rijk

Dit is een romige crème speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De crème beschermt de huid tegen externe prikkels als kou, centrale verwarming, etc. De crème trekt snel in en zorgt ervoor dat trekkend en irriterend gevoel van de huid verdwijnt. Het product bevat het thermale water Hydrolipids. Dit water bevat een hoge concentratie van het mineraal Selenium. Dit mineraal is van belang voor het functioneren van de huid. Het vernietigt bijvoorbeeld vrije radicalen die anders schade kunnen verrichten aan de huid. Daarnaast hydrateert deze crème de huid. Geschikt voor de gevoelige huid.

Je koopt het product hier met 20% korting.

La Roche-Posay Toleriane Ultra

Deze crème kalmeert een onrustige huid door bijvoorbeeld een allergische reactie. De crème is geschikt voor een droge of schilferige huid, als je gevoelig bent voor puistjes of als de huid snel geïrriteerd is. Het product bevat Neurosensine, een bestanddeel dat gericht inwerkt op de mechanismen van huidirritatie. Dit bestanddeel kalmeert de huid dus. In combinatie met thermaal water van La Roche-Posay komt de huid helemaal tot rust. Het is een zachte formule, niet-comedogeen en getest op de allergische huid. Het product bevat 0% parabenen, parfum, alcohol, kleurstoffen en lanoline.

Je koopt dit wondermiddeltje hier met 20% korting.

 

La Roche-Posay Rosaliac A R Intense

Dit product vermindert roodheid en voorkomt dat dit weer opduikt. De Rosaliac AR (anti-redness) is een intensief concentraat tegen roodheid. De formule bevat geen conserveermiddelen, parabenen, parfum, alcohol en kleurstoffen. Het product komt in een handige pomp flacon. Het product is getest op de huid met erytho couperose en getest op personenen met atopie. Na 4 weken is de roodheid vermindert en oogt de teint gelijkmatig, claimen de makers van het product. Reinig eerst de huid. Breng het product vervolgens aan op de rode delen van de huid.

Je koopt dit product hier met de korting.

 

La Roche-Posay Ef faclar DUO +

Deze huidverzorging is een serum tegen puistjes en een hydraterende lotion in één. De crème-gel helpt oneffenheden te verwijderen en maakt de huid zacht en soepel. Het product bevat 3% Niaciamide. Dit heeft een verzachtend effect op een geïrriteerde huid. Het product heeft 4 actieve ingredienten tegen puistjes en verstopte poriën.

Niacinamide en Piroctone Olamine helpen de huid te zuiveren en beschermen tegen acne uitbraken. De LHA/Linolzuur combinatie verwijdert dode huidcellen die verantwoordelijk zijn voor verstopte poriën. Het thermale water van La Roche-Posay zorgt voor een rustgevende werking. Het product is geschikt voor een gevoelige, vette huid en werkt aanvullend bij acne medicatie.

Je koopt het product hier met die fijne 20% korting.

 

 

Lees ook