Waan jezelf een zeemeermin!

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Mooi aquablauw is niet lelijk! Dat heeft menig beautymerk gelukkig ook door. Zo komt M.A.C voor dit seizoen met een collectie geïnspireerd op zeemeerminnen, een lijn vol met de kleuren olijfgroen, zeeschuim en donkere pruimtinten.

Op de cover van Vogue’s juninummer wordt deze trend ook afgebeeld: het Nederlandse model Ymre Stiekema schittert hier in een prachtige aquakleurige badpak. Ogen krijgen een subtiele uitstraling en nagels schitteren nét als de zee bij het gebruik van producten in deze tinten. Prachtig vinden wij, wat vind jij?


Shop the look!

1. Yves Saint Laurent Couture Palette in de kleur van een Marokkaans-mediterrane tuin

In dit palet van Yves Saint Laurent zitten maar liefst vijf prachtige kleuren. Je kunt dus eindeloos combineren en iedere dag een andere look creëren met één product. De make-up blijft lang zitten, volgens YSL wel twaalf uur lang. De kleur is intens met veel pigment en is gemakkelijk aan te brengen zonder vlekken of strepen.

De Yves Saint Laurent Couture Palette komt, zoals we gewend zijn van YSL, in een mooie gouden verpakking inclusief twee kwastjes. Dit is kleur nr. 10 Jardin Majorelle. De kleuren zijn een knipoog naar de prachtige tuin die Yves had in Marrakech.

Koop het product hier.

2. M.A.C Alluring Aquatic Colour Lipstick in nieuwe nudes

De beroemde lipstick van M.A.C staat natuurlijk bekend om de fijne, zachte textuur. Deze limited edition komt in een blauwgroene verpakking met transparante waterdruppels erop.

Deze lipstick is geïnspireerd op zeemeerminnen en daardoor een lust voor het oog én de mond. De claims: het blijft goed zitten zonder uit te drogen. Verkrijgbaar in twee kleuren Siren Song en Pet Me Please.

Koop het product hier.

3. Artdeco Ceramic Nail Lacquer in Green Algue

Deze nagellak van Artdeco geeft een goede dekking, waardoor je na 1 à 2 keer lakken klaar bent. En dat is natuurlijk fijn. Verder claims: de lak blijft zitten en geeft een mooie glans. De borstel van nylon vezels zorgt ervoor dat de kleur heel eenvoudig mooi egaal aangebracht kan worden. Deze lak is de kleur Green Algae.

Shop het product hier.

4. BeYu oogpotlood in Acid Aqua

Dit oogpoltood van BeYu is volgens het merk makkelijk aan te brengen dankzij de zachte textuur. Het potlood is waterproof, dus lijntje blijft heel goed en lang zitten. Beschikbaar in heel veel kleuren, maar dit is de kleur Acid Aqua.

Koop het product hier.

5. L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga in Turqoise

De Miss Manga mascara van L’Oréal Paris heeft een flexibel borsteltje dat 360 graden kan draaien, hierdoor kan je alle wimpers goed bereiken met mega volume als resultaat, zo belooft L’Oréal.

Het borsteltje heeft een brede kant die de wimpers nóg meer volume geeft. De smalle kant kun je gebruiken om zelfs de allerkleinste wimpertjes te benadrukken. Deze mascara is in een paar knallende kleuren verkrijgbaar, dit is de kleur Turquoise.

Shop het product hier met korting.

Lees ook