Een nieuwe generatie 2-in-1 fluids die lichaam én gezicht beschermen tegen de zon

01:45 - 01:03
luistertijd 01:45 - leestijd 01:03


Het beschermen van je huid zou ideaal gezien tot een dagelijks ritueel moeten behoren, want zonnestralen zijn er overal en altijd. Zeker in de lente- en zomermaanden wanneer de zonnestraling een verhoogde kans op huidschade en huidveroudering veroorzaakt.

Speciaal voor het gezicht lanceert RoC® SOLEIL PROTEXION+ een nieuwe generatie 2-in-1 fluids. 2-in-1 staat voor een tweevoudige werking: de huid wordt beschermd tegen vroegtijdige veroudering en zichtbare huidverouderingssymptomen worden gecorrigeerd.

Ondanks de hoge factor voor bescherming tegen huidveroudering en -verbranding heeft de RoC® fluid een ultralichte textuur, voelt zijdezacht aan en trekt snel in de huid. Kortom, je profiteert optimaal van bescherming tegen de schadelijke uv-stralen en tegelijkertijd van een comfortabele dagverzorging. Dankzij deze aangename textuur kunnen de fluids ‘ook’ over je favoriete dagcrème aangebracht worden.

RoC® biedt 5 varianten fluids voor verschillende huidbehoeften:

  1. Anti-aging fluid 2-in-1 SPF50+; voor de huid met tekenen van veroudering; rimpels, pigmentvlekken en verslapping.
  2. High Tolerance fluid 2-in-1 SPF50; voor de gevoelige huid. Parfumvrij, Hypoallergeen en zonder parabenen.
  3. Anti-Brown Spot fluid 2-in-1 SPF50+; voor de huid gevoelig voor hyperpigmentatie.
  4. Mattifying fluid 2-in-1 SPF30; met een matterend effect voor de vette glanzende huid.
  5. Velvet Moisture fluid SPF50+; hydratatie voor de normale en gecombineerde huid.

RoC® SOLEIL PROTEXION+

Biedt een compleet assortiment zonneverzorging voor zowel het lichaam als gezicht met meervoudige bescherming tegen de schadelijke gevolgen van uv A- en uv B-stralen, vrije radicalen en huidveroudering.

Kijk voor meer productinformatie op www.rocbeloofthetu.nl.

WIN!

Ook kennismaken met RoC?! BeautyJournaal geeft RoC® SOLEIL PROTEXION+ Anti-Brown spot 2in1 fluid SPF 50+ 50ml voor het gezicht t.w.v. €17,23 weg. Ga hier naar de actiepagina!

Lees ook