Met o.a koraalroze nagellak, felpaarse mascara en flamingoroze lipstick…

02:48 - 01:41
luistertijd 02:48 - leestijd 01:41

 

Van de nieuwste collecties van Chanel en M.A.C (voor deze zomer werkt het merk samen met Lazaro Hernandez en Jack McCollough van Proenza Schouler!) krijgen wij pas écht de zomer van in de bol.

Go tropical!

De collecties bestaan uit candy en tropical colors als koraal, fuchsia en felpaars en de verpakking van Proenza Schouler voor M.A.C ziet er ook nog eens extra tropisch uit met een kleurverloop van zeegroen naar metallic paars.

Verleidelijk ook: speciaal voor de lancering van hun allereerste make-uplijn komt het designerduo met een limited edition T-shirt en tas die bij Selfridges te koop is. Want dat match natuurlijk zo goed met je make-up..

Maar ook Chanel heeft veel moois voor deze zomer met een collectie bestaande uit o.a paarse en koraalkleurige oogschaduw (mooi bij een zongebruinde huid), lipglosses om je vingers bij af te likken en tropische nagellakjes.

Shop the look!

  1. M.A.C matte lipstick in de tint Mangrove Bright, ook verkrijgbaar in Woodroze Light (zachtroze met glans), Pinkfringe Vivid (flamingoroze met satijnen finish) en Primrose Sheer (plum met glans). Shop lipsticks hier online.
  2. M.A.C Pro Longwear Lip Pencil in de tint Dynamo Bright, ook verkrijgbaar in het koraal High Energy Bright. Shop lippencils hier online.
  3. M.A.C Pro Longwear Eye Liner in de tint Black Ice Rich maar ook te koop in de kleur Rich Experience True (bruin). Shop eyeliners hier online.
  4. M.A.C Nail Laquer in de tint Bougainvillea Bright (koraal) en Thimbleweed Pale (nude). Shop nagellak hier online.
  5. M.A.C. limited edition poederkwast (129SE). Shop kwasten hier online.
  6. M.A.C Blush Ombre in de tint Ocean City Coral (koraal) maar ook verkrijgbaar in Sunset Beach Pink roze). Shop blushers hier online.
  7. Reflets d’Ete de Chanel Inimitable Waterproof mascara in de tinten Violet Touch 67 en Orange Touch 77. Shop mascara’s hier online.
  8. Reflets d’Ete de Chanel Le Vernis in de kleuren Mirabella 623 (feloranje) en Tutti Frutti (fris oranje). Ook verkrijgbaar in die andere zomerse tinten als Eastern Light (witte, matte lak), Sweet Lilac (zacht lila) en Pink Tonic (fuchsia). Shop nagellak hier online.
  9. Reflets d’Ete de Chanel Levres Scintillantes lipgloss in de tinten Happy 186 (koraalrood) en Sunny 188 (oranje) maar ook te koop in Glaze 03 (melkachtig lila), Hello 184 (bleekroze) en Sexy (fuchsiaroze). Shop lipgloss hier online,

Vampy Varnish testte van M.A.C de Mangrove lipstick:

Make Up and Beauty Blog testte van M.A.C de Eye en Lip liner (links) en daarnaast (rechts) Le Vernis van Chanel in de tint Mirabella:

Lees ook