Zeer goede bescherming tegen uv-straling en uitstekende verzorging in de zon

07:46 - 04:39
luistertijd 07:46 - leestijd 04:39

Veilig zonnen met Pascaud suncare.

UV‐straling, met name UV‐B zorgt voor verbranding van de huid en dit leidt bij een opstapeling van verbranding tot dna‐schade en uiteindelijk op een zeer vergroot risico van huidkanker. UV‐A straling draagt ook bij aan verbranding van de huid, maar vooral ook aan huidveroudering, zoals rimpelvorming, uitdroging en pigmentvlekken.

Daarom is bescherming tegen UV-straling zo belangrijk als je een gezonde bruine teint wil hebben.

Met de zonneverzorgingsproducten van Pascaud geef je je huid de juiste verzorging. Pascaud maakt gebruik van hoogwaardige zonfilters, aangevuld met excellente verzorgende stoffen en anti-oxidanten.

Als je dan ook nog deze tips voor verstandig zonnen volgt kan je met een gerust hart genieten van de komende zomermaanden:

BRONZESTIM

Een voedingssuplement dat de bruining van de huid bevordert en versnelt. Beschermt het lichaam van binnenuit tegen zonschade als gevolg van blootstelling aan uv‐straling. Het is een aanvulling op de beschermende cosmetica van buiten af, om de huid ook van binnenuit weerbaarder te maken.

Wat doet het?

Bronzestim is ontworpen als inwendig zonneproduct. Als hulp bij het verkrijgen van een bruinere teint en als blijvende bescherming van binnenuit tegen zonnestralen. Het is uitstekend te combineren met een anti‐zonnebrandmiddel op de huid, zoals UV Defense of Sunscreenspray.

Hoe gebruik je het?

Bij voorkeur enkele weken voor blootstelling aan de zon starten met inname van 1-2 capsules per dag.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedere volwassene die op een veilige manier een bruine teint wil krijgen, extra bescherming wil in de zomer zonder dat een bruine teint gewenst is. Slik Bronzestim de hele zomer door, of zo lang blootstelling aan uv‐straling voortduurt.

Werkzame stoffen

Wat kost het?

Adviesverkoopprijs € 25,80, Inhoud: doosje 30 capsules.

UV DEFENSE

Een gecombineerde hydraterende dagcrème en UV‐bescherming (UVA + UVB high) ineen.

Wat doet het?

Het vervangt een aparte antizonnebrandcreme voor het gezicht, omdat het een zeer hoge waarde meegekregen heeft. Als je echt gaat zonnebaden, smeer dan de huid wel om de paar uur opnieuw in. Je hebt dus geen dagverzorging eronder meer nodig.

UV Defense bevat een breedspectrum systeem, bestaande uit UV-A bescherming Univul A plus en UV-B bescherming Ethyl Hexyl Methoxycinnamate. Door dit breedspectrum systeem kunnenze een spf 30 en hoger garanderen.

Hoe gebruik je het?

’s Morgens op de gereinigde huid aanbrengen.

Voor wie is het geschikt?

UV Defense kan door iedereen gebruikt worden in de zomermaanden, maar ook na een chemische peeling of fruitzuurbehandeling of tijdens het gebruik van Retinol-houdende producten.

Werkzame stoffen

Wat kost het?

Adviesverkoopprijs € 67,00, Inhoud: pompflacon 50 ml.

SUNSCREENSPRAY SPF 30

Voor het hele lichaam, dus voor grotere zones, heeft Pascaud de Sunscreen Spray. Ook met UV‐A en UV‐B bescherming. Voor UV‐A met drie sterren en voor UVB met een SPF 30. Ook deze spray heeft een intensief hydraterende werking dankzij aloe vera gel.

Wat doet het?

Ook wanneer je huid al een mooi bruin kleurtje heeft kan UV‐A en UV‐B straling schade aanrichten. Je huid is weliswaar van nature iets beter beschermd, maar nooit genoeg om te gaan zonnebaden zonder de juiste bescherming. UV‐B bescherming is in vier klassen verdeeld: Laag is een SPF 6‐10, Gemiddeld is een SPF 15‐20‐25,

Hoog is een SPF 30‐50 en Zeer hoog is een SPF 50+.

De Sunscreenspray geeft dus een hoge bescherming tegen UV‐B straling in  combinatie met de ***UV‐A bescherming ben je optimaal beschermd. Hierbij is het Boots Ratingsysteem gehanteerd en staan de 3 sterren voor de hoogst haalbare bescherming tegen UV‐A.

Hoe gebruik je het?

De spray een half uur voor het in de zon gaan aanbrengen, het gebruik om de twee uur herhalen en altijd opnieuw na zwemmen of hevig transpireren.

Voor wie is het geschikt?

Voor kinderen bij wie de huid nog niet volledig is ontwikkeld (en dat is beneden de 16 jaar!) is een zonneproduct met een hoge tot zeer hoge SPF in combinatie met een UV‐A bescherming het meest geschikt. Vaak wordt in de kinderjaren de meeste schade in het DNA opgelopen door zonverbranding.

Het is dus heel belangrijk om kinderen goed te beschermen tegen de zon.

Let er wel op dat je ze herhaaldelijk moet insmeren, zeker nadat ze hebben gezwommen.

Wat kost het?

Adviesverkoopprijs € 48,25, Inhoud: sprayflacon 200 ml

Wie is Pascaud?

Pascaud Beauty Innovations staat voor huidverbetering op een natuurlijke manier.

Wij hebben een volledig concept ontwikkelt, waarmee we man en vrouw, jong en oud kunnen helpen de huid te verbeteren of in optimale conditie te behouden met langdurig resultaat. Het concept bestaat uit behandelingen voor de salon en krachtige producten voor thuis gebruik.

Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen. In het Pascaud concept gaan wij uit van de zogenaamde Beauty Triangle.

OUTSIDE IN BEAUTY

Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige cosmeceuticals voor thuis en behandelingen in het instituut en apparatuur, die de huidverbetering en verjonging activeren.

INSIDE OUT BEAUTY

Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen.

ZEN BEAUTY

Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken, die je integriteit niet schaden.

WIN! Een geweldig pakket waarin deze drie prachtige zonproducten zitten, ter waarde van ruim € 141,-!.

 

 

Lees ook