Cowshed lanceert Slender Cow, een gespecialiseerd high-impact trio dat je huid verstevigt

02:58 - 01:47
luistertijd 02:58 - leestijd 01:47

cosmania logo
Cosmania: Eerste hulp bij love handles, flubber-armen en cellulitis! Cowshed lanceert Slender Cow, een gespecialiseerd high-impact trio dat je lichaam ontgift en je huid verstevigt en strakker maakt! Slender Cow is speciaal ontwikkeld voor de sportschoolschuwe, hardnekkige ‘lazy cow’, die moeilijk in beweging te krijgen is. Dit nieuwe stappenplan biedt een unieke, anti-cellulitis formule voor de ultieme pre-bikini ‘workout’.

De turboformules van Slender Cow bevatten Dermochlorella en zoetwater micro-algen. Van de laatste is klinisch bewezen dat deze na 12 weken continu gebruik de huidtextuur en de stevigheid tot 46% verbetert en de zichtbaarheid van striae tot 32% vermindert.

Dit super ingrediënt wordt gecombineerd met een mix van zorgvuldig gekozen essentiële oliën en een selectie van snelwerkende, natuurlijke ingrediënten, waaronder een unieke zeewiermix van Noorse Kelp dat helpt ontgiften, Pearl Moss dat helpt verjongen en blaaswier dat de elasticiteit van de huid verbetert. De serie bestaat momenteel uit:

Body Sculpting Serum: de aanval op cellulitis

Het Body Sculpting Serum vormt en spant de huid aan. Het serum bevat een trio van voedende tamanu, macadamia noten en borage olie om de huid sterker te maken en de zichtbaarheid van cellulitis en striae te verminderen.

De opbeurende en aanmoedigende essentiële oliën van zoete sinaasappel en petitgrain, ylang ylang en wortelzaadolie doen doelgericht hun werk op hardnekkige zones, door de circulatie in de huid te verbeteren en irritante toxines af te breken.

Extra Firming Body ButterExtra Firming Body Butter: verstevigt de huid

De ultra-hydraterende Extra Firming Body Butter brengt de trage huid weer op gang, verstevigt deze en maakt strakker. De rijke mix van tamanu, rozenbottel en biologische kokosolie zorgt voor 24-uurs hydratatie, versterkt de huid, vergroot de elasticiteit en vermindert de zichtbaarheid van striae in de tijd.

Daarnaast zorgen de stimulerende essentiële oliën van grapefruit, zoete sinaasappel, mandarijn, salie en ylang ylang voor een betere conditie van de traag werkende (circulatie van de) huid.

Over Cowshed

Cowshed, ‘made in England’, is één van de eerste merken dat zich specialiseerde in het gebruik van planten en kruiden en 100% natuurlijke essentiële oliën, proteïnes, aminozuren en vitamines. De producten staan bekend om hun therapeutische eigenschappen die het welzijn van body en mind bevorderen.

Alle Cowshed producten zijn vrij van parabenen, petrochemicaliën, sulfaten en ze bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. De producten zijn zelfs geschikt voor veganisten. Het merk werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de gasten van de spa van het luxe Engelse Babington House. Het is nu – onder andere – een vast onderdeel van de luxe internationale hotels en spa’s van Soho House.

Cowshed wordt in Nederland bij COSMANIA en een aantal geselecteerde verkooppunten verkocht.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania logo

Lees ook