Met o.a het knalroze vitaminebommetje framboos en een lijn geïnspireerd op India..

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Lekker smeren! Voor deze zomer komen zowel The Body Shop als Rituals met heerlijke bodylotions die je huid superzacht maken.

Nieuw van The Body Shop is de Early Harvest Raspberry bad & body lijn met framboos. Dit knalroze vitaminebommetje zit vol met anti-oxidanten die je huid een energieboost geven. De Raspberry lijn claimt de huid 24 uur lang te hydrateren, zijdezacht te maken en je huid tegelijkertijd je huid een mierzoete geur te geven. Om op te eten.

Duurzaam

De frambozen zijn zo vroeg mogelijk geteeld zodat de anti-oxidanten behouden blijven. Goed om te weten: de zoete geur in de Raspberry lijn is afkomstig van de Community Fair Trade-honing uit Beza Mar in Ethiopië. Deze handel maakt de bijenhouderscultuur sterker en hebben de imkers een vaste inkomstenbron. Dat smeert nog lekkerder.

De lijn bestaat uit een Body Scrub (2) om je lichaam alvast zomerklaar te maken. Erna smeer je je lijf in met de Body Butter (3) en de Body Lotion (4) voor een extra zachte huid. Voor onder de douche is er ook een douchegel (5) en een heerlijk parfum (1). Voor een echte frambozenboost!

Shop deze heerlijke frambozen lijn hier online.

In de zomer heeft je huid extra te verduren. Tijdens je zonvakantie bijvoorbeeld komt het in aanraking met chloor, zeewater, maar ook de zon kan het nodige beschadigen. Smeren met een voedende bodycrème is dan ook in de zomermaanden een must.

Indiase sferen

Rituals komt voor deze zomer met de Flowers of India limited edition collectie geïnspireerd op het bloemenritueel in India. Want wist jij bijvoorbeeld dat bloemen niet alleen mooi in een vaas staan maar ook symbool staan voor liefde en toewijding?

De zomerse collectie van Rituals bestaat naast een doucheolie, doucheschuim, geurstokjes en een geurkaars ook uit de voedende Lotus Shimmer bodycrème die als extraatje een glinstering achterlaat op de huid. Naast het feit dat de kleurrijke verpakking een feest voor op je badkamerplank is, is de crème ook ideaal voor zwoele zomeravonden om je bruine kleurtje nog eens extra te benadrukken.

 

Lees ook