Inspire 5 Make-up Pastels Teint

Trend: Beautiful Blush

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Vrolijke blushes van Art Deco, Clinique, Chanel en Dr. Hauschka

Trend: Beautiful Blushes

Blushes: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Van zachte pasteltinten tot aan een blush met een felroze kleurtje. Voor elke gelegenheid is er wel een reden om je wangen een gezonde blos te geven.

Shop the look!

1. Clinique Cheek pop blush – lekker zoete blush die je wangen het effect geven alsof je er net in hebt geknepen. Breng een laagje aan voor een subtiele blush of ga voor meerdere en maak je blos extra intens. 100% parfumvrij en laat geen strepen achter. Verkrijgbaar in vier tinten: Ginger Pop, Beach Pop, Berry Pop (zie collage) en Plum Pop. Shop Clinique hier.
2. Art Deco Cream Rouge Lips & Cheeks – multifunctionele blush voor zowel je wangen als lippen. Smeert goed uit, plakt niet en blijft lang zitten. Vrij van parfum, parabenen, talg en siliconen. Verkrijgbaar in één kleur. Shop hier.
3. Dr. Hauschka Matte & Shimmer Blush Trio – driekleurige blush inclusief een paarse, roze en beige tint. Gebruik één kleur of meng ze allemaal. Inclusief verzorgende botanische extracten van wonklaver, tioverhazelaar, salie en zwarte thee. De etherische olie van de damastroos geeft de blush ook nog eens een lekkere geur.
4. Le Blush Creme de Chanel – cremige blush met een matte finish die je wangen een gezonde blos geven. Verkrijgbaar in twee tinten Chamade (rozerood, zie collage) en Intonation (koraalroze). Shop Chanel hier.

Swatches:

Clinique:

Trend: Beautiful Blushes

Art Deco:

Art Deco Cream Rouge Lips & Cheeks

Dr. Hauschka:

 Dr. Hauschka Matte & Shimmer Blush Trio

Chanel:

Trend: Beautiful Blushes

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.