Een welverdiende hoofdprijs voor een topkapper!

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

mark van westerop hairdresser of the year 2014Vanavond is bekend geworden dat de Alkmaarse hairstylist Mark van Westerop van kapsalon Pro Solo hairdresser of the year 2014 is geworden, uitgeroepen door de Coiffure Awards.

Mark won vanavond ook al een coiffure award voor de sectie dameskapsels in de altijd spannende regio Noord-Holland en voor zijn mannencollectie.

Ook andere haarstylisten van Pro Solo waren genomineerd voor diverse categorieën. In totaal wonnen ze vanavond 5 prijzen.

De jury roemde de Hairdresser of the Year om zijn indrukwekkende kleurgebruik in zijn collectie, de geweldige mix van techniek en vorm en een totaalbeeld dat volledig in balans is en creatieve vernieuwing toont.

mark van westeropMark van Westerop won eerder in 2008 de Pers Award en in 2009 mocht hij de award in de
categorie Heren Noord in ontvangst nemen.

Zichtbaar geëmotioneerd nam Mark van Westerop, twintig jaar na zijn eerste deelname, de award in ontvangst: “De aanhouder wint!”  Wat mij betreft was het een logische stap dat Mark deze hoofdprijs zou winnen. Hij en zijn team timmeren al velen jaren aan de weg, winnen prijzen en zijn vaak genomineerd.

mark van westerop mannencollectie coiffure awards 2014

Mark zit nu 20 jaar in het vak, het is een welverdiende prijs voor een echte vakman en een heel aimabel mens.

Bekijk hier een overzicht van alle Coiffure Award winnaars.

7608MarkvanWesterop003

Onze haarexpert- en topkapper Kimm Koffijberg werd genomineerd in de categorie Dameskapsels Noord-Holland en behaalde daarmee de derde plaats. Bekijk hier nog eens haar prachtige voorjaarscollectie.

Lees ook