Feiten,, tips en productshopping met Dior, Kiehls en Guerlain

04:40 - 02:48
luistertijd 04:40 - leestijd 02:48

Helaas bestaat er nog geen cosmetisch wondermiddel dat grove poriën echt verkleint. Als poriën eenmaal groter zijn, kan je ze niet meer verkleinen met een cosmeticaproduct. Maar ze kunnen wel verdoezeld worden. Er zijn producten die een soort fundering op je huid leggen, waardoor de poriën minder opvallen. Ze primen ze dus. Wat ook helpt is een product dat de poriën schoonmaakt.

Tips bij grove poriën

Met deze vijf do’s zorgt je er in ieder geval voor dat de poriën niet nog groter worden.

Lees hier meer expertadviezen bij grote poriën.

Lees hier over geteste producten bij grote poriën.

Deze drie fijne producten helpen je bij het verdoezelen van te grote poriën.

Dior Capture Totale Dreamskin

Met dit product wil Dior voldoen aan alle wensen van de vrouw. Je bent zo klaar, want je hoeft niet meer te kiezen welk product je huid nodig heeft. De Capture Totale Dreamskin van Dior belooft rimpels en pigmentvlekken tegen te  gaan en de huid gladder te maken. Ook grove poriën maken geen kans, want dit product verdoezeld ze met gemak. De crème past zich aan alle huidtypen aan en zorgt voor een frisse look.

Direct na het aanbrengen van de crème ziet de huid er egaler uit. Dit komt door twee bijzondere poeders die in de crème zitten: minuscule micaplaatjes en holle silica microsferen. Deze poeders bootsen gezonde cellen na en reflecteren  licht. Hierdoor ziet de huid er stralend uit. De combinatie van deze poeders zorgt ervoor dat de crème zich als een soort tweede huid aan het huidoppervlak hecht.

Het product is roze van kleur en ruikt fris en clean. De crème smeert fijn uit en laat een zachte huid achter. Het product heeft een direct matterend en egaliserend effect. Dior Capture Total  Dreamskin is geschikt voor ieder huidtype.

Shop dit product hier online met korting.

Guerlain Abeille Royale Sérum Correcteur Taches

Abeille Royale Sérum Correcteur Taches van Guerlain helpt vlekjes te verminderen en de huid te verfijnen. Met als resultaat een egale huid en minder opvallende poriën. De Abeille Royale collectie van Guerlain staat in het teken van de helende kracht van honing. De honing die in de Sérum Correcteur Tache zit, zorgt voor minder rimpels en een stevige stralende huid. De crème hecht zich aan het huidoppervlak als een tweede huid, waardoor poriën niet meer zichtbaar zijn.

De crème ruikt niet naar honing, maar heeft een lichtzoete bloemengeur wat je direct een fris gevoel geeft. Na het opsmeren voelt de huid meteen zachter en gladder aan.

Je koopt het product hier met korting.

Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector

Deze fijne crème van Kielh verzacht de huid, verkleind poriën en verminderd rimpels en fijne lijntjes. De crème is een emulsie op waterbasis en voelt daardoor heel licht aan op de huid. De formule bevat drie ingrediënten die de poriën en huidtextuur verbeteren: LipoHydroxiZuur dat zorgt voor een zachtere huid, linzenextract dat de poriën vernauwd en shorsextract dat de huid gladder maakt. Micro-Blur Skin Perfector verstopt de poriën niet, maar vormt een transparant waasje op de huid. Het product is geschikt voor elke huidskleur.

De crème heeft een beige teint en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Volgens Kielh heb je na vier weken al een gezondere, jeugdigere uitstraling.

Shop Kiehl’s producten hier online.

(Renske Meens)

Lees ook